Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy talpig becsületes, jó...

Egy talpig becsületes, jó ember mire számíthat a mai világban?

Figyelt kérdés
tegnap 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Remélhetőleg talpig becsületes viszonzásra.
tegnap 21:59
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Semmi jora
tegnap 22:01
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Arra,hogy átgazolnak a melohelyen rajtad
tegnap 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Semmi jóra...
tegnap 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Az emberek egy része kihasználja, talán le is nézi, a másik része tisztelni fogja érte és tudni fogja, hogy támaszkodhat rá.
tegnap 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználják.
tegnap 22:15
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

Magyarországon?

Jóra nem nagyon sajnos.

tegnap 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem csak Magyarországon. Ez bárhol így lesz. Leginkább arra számíthat, hogy nem fog tudni haladni, előbbre lépni. Párom ilyen. Az elvek embere. A saját elveié. Hősies, lovagias, az adott szó, a becsület, ő adjon mindig többet, inkább neki legyenek lekötelezve, mindenkit tekintetbe kell vennie, maga elég helyeznie, és hasonlók. Ezzel semmire nem lehet menni az életben. Mások elszáguldanak mellette. Ő meg egy helyben toporog, mert mindent szabályok szerint, becsületesen, szóról szóra kell követnie.
tegnap 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
8 Megérdemelne a párod egy olyan társat, aki tiszteli és becsüli azt, hogy jó és becsületes ember. Remélem talál majd ilyet. Ennyire azért szerintem mindenképpen számíthat egy becsületes ember a mai világban is.
tegnap 22:59
 10/10 anonim ***** válasza:
47%
#9 Egyáltalán nem degradálóan írtam ezt róla, nem tudom, miből feltételezted. Minden tulajdonságávál együtt megbecsülöm, mi több, minden nap elkényeztetem, de ettől még reálisan látom, hogy miért van elakadva az életében. Természetesen elfogadhatatjuk, hogy legyünk ilyen szinten talpig becsületesek és ragaszkodjunk mereven az elveinkhez, csak akkor a kapualjban fogunk üldögélni éhesen. A helyzet őt is frusztrálja, főleg, amikor látja, másoknak mennyivel jobban megy. Csak az alapbeállítasain nehezen változtat az ember.
tegnap 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!