Valaki ma négymilliárd forintot nyert a lottón, megnyerte a gondmentes, boldog életet, a nyugalmat, a luxust. Más is utálja a világot, amiért ez a “lottómentes” retek, trágya élet jutott neki?

Kérdező, azt az energiát, amit ennek a negatív kérdés megírásába fektettél, és abba a dühbe, irigységbe, amit itt most rendeztél, sokkal értelmesebbre is fordíthattad volna.
Senki nem kényszerít, hogy nettó 250 ezerért dolgozz, vagy, hogy itt dolgozz egyáltalán Magyarországon. Nem irigykedni és dühöngeni kell, hanem saját életedből kihozni a maximumot. Nem tetszik a mostani munkád? Akkor válts, vagy végezz el tanfolyamot, fejleszt magad, hogy több pénzt keress. Vagy szimplán először vizsgáld meg a saját kiadásaidat, hogy esetleg mennyi teljesen feleslegesre szórod el a pénzed.
Nem utálom a világot, nem lottózom. Minek? Az ember csak szegényebb lesz, ha lottózik, mivel minden egyes alkalomkor ki kell fizetnie a lottó árát, amivel úgysem fog nyerni 99%-ban.
Kérdező, mikor te megszülettél, akkor Fidesz volt hatalmon? Kétlem. Szóval, akkor ne hisztizz itt.

Igen
Én sosem fogom tudni feldolgozni hogy nem gazdag de legalább felső középosztálybeli családba születtem
Ez a legszarabb dolog az életben

Sose nyer senki, majd gondolod ebbe a korrupt maffia orszagba kifizetnek egy embernek milliardokat
Ellopjak mindet
A sok hulye meg fizeti a lottot

Nos: kezdj valamit a mentalitásoddal és magadat hergeld csöndben világon kívül. Szerény lakásban élek szerény fizetéssel, mégis élménygazdag életem van tele utazásokkal. Nem irigylek tőle semmit, mivel nem is ismerem.
Másrészről ettől nem feltétlenül lesz boldog és nyugodt. Megoldhat belőle gondokat, de boldogságot ettől önmagában nem. Az is eléggé baj, hogy ezt így látod. Lehet, hogy én boldogabb maradok helyette és helyettetek.

9+
Mondom úgy, hogy 3 szerettemet veszítettem el. De boldogan élek tovább, amennyire így lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!