Noknek kerdes! Van olyan kozuletek, aki evek ota ugy gondolja, hogy tokeketesen jol megvan egyedul es tenyleg ugy is erzi magat es tobbet nem akar kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Hany evesen jott ez el es mennyi ideje tart az egyedullet? (Ferfiak legyszi ne kontarkodjanak ide ehhez a kerdeshez, koszi 😂)tegnap 23:32
1/1 anonim 

válasza:

Én egész életemben így éreztem, nem is volt soha kapcsolatom. A harmincas éveim elején járok. Volt egy rövid időszak, mikor próbáltam online ismerkedni, nem jött be, azóta megint nem keresek kapcsolatot. Azt nem mondanám, hogy tökéletesen, de jól megvagyok egyedül, nem akarok mindenáron valakit magam mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!