Miért akar vajon a pszichológus kényszeríteni hogy járjak társaságba?
Hát válts pszichológust,megteheted.
Amúgy nyilván, ha társ kell, akkor ki kell mozdulnod, meg kell találnod a társadat. Otthon ülve nem lesz társad... milyen hülye logika ez, tényleg. Olyan társaságba menj, amibe a leendő társaddal is mennél, ennyi.
"Miért mondja a dietetikus hogy egyszer az életben egyek meg egy zöldséget, ha én egész életemben csak cukrot ettem, és köszönöm szépen, igenis tudom hogy mi nekem a jó?? Buta? Nem tudja megérteni hogy én igenis csak tortát fogok enni, brokkolit soha?" - kaliberű kérdés...
Azt mondja a pszichológus ami jót tenne neked, hiszen ezért jársz hozzá. Ha nem akarod megfogadni a tanácsát, akkor nem érdemes hozzá járni. A pszichológus nem fogja varázsütésre elmulasztani a problémáidat, hanem leginkább csak segít abban, hogy saját magad meg tudd oldani őket. Az elszigetelődés pedig igenis gond a mentális állapotodra nézve, amin javítanod kéne - egyrészt ha normálisan működő egészséges kapcsolatot akarsz, másrészt meg ha teljes életet akarsz élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!