Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért akar vajon a pszichológu...

Miért akar vajon a pszichológus kényszeríteni hogy járjak társaságba?

Figyelt kérdés
Mindig is otthonülő típus voltam és mióta nincs párom egyáltalán nem járok munkán kívül sehova vele sok programot csináltunk. Egyszerűen nem vonz. És hiába mondom ezt neki mintha nem értené meg vagy nem lenne más tanácsa. Azt sem érti meg hogy nekem nem társaság hiányzik hanem társ így 35 felett
ma 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha ennyivel jobban tudod, mi kell neked, ne járj pszichológushoz.
ma 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem jársz társaságba, nem érintkezel emberekkel, nem alakítasz ki kapcsolatokat ami által megismered mások ismerőseit, akkor hogyan képzeled el a párkapcsolatot és ahogy megismered a párod (társad)? A netről? Ha ez működne, valószínűleg nem lennél egyedül.
ma 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Semmi kényszerítés nincs ebben. Tanácsot meg pont azért ad, mert ő is tudja, hogy amire vágysz (egy társ megtalálása), így érhető el.
ma 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Hát válts pszichológust,megteheted.

Amúgy nyilván, ha társ kell, akkor ki kell mozdulnod, meg kell találnod a társadat. Otthon ülve nem lesz társad... milyen hülye logika ez, tényleg. Olyan társaságba menj, amibe a leendő társaddal is mennél, ennyi.

ma 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:
40%

"Miért mondja a dietetikus hogy egyszer az életben egyek meg egy zöldséget, ha én egész életemben csak cukrot ettem, és köszönöm szépen, igenis tudom hogy mi nekem a jó?? Buta? Nem tudja megérteni hogy én igenis csak tortát fogok enni, brokkolit soha?" - kaliberű kérdés...

Azt mondja a pszichológus ami jót tenne neked, hiszen ezért jársz hozzá. Ha nem akarod megfogadni a tanácsát, akkor nem érdemes hozzá járni. A pszichológus nem fogja varázsütésre elmulasztani a problémáidat, hanem leginkább csak segít abban, hogy saját magad meg tudd oldani őket. Az elszigetelődés pedig igenis gond a mentális állapotodra nézve, amin javítanod kéne - egyrészt ha normálisan működő egészséges kapcsolatot akarsz, másrészt meg ha teljes életet akarsz élni.

ma 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is zárkózott típus vagyok. De még a zárkózott embereknek is szüksége van néha társaságra, mert a teljes elzárkózás valóban mentális problémákhoz vezet.
ma 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!