Kényszerithetnek a szüleim h pszichológushoz menjek? Azt hiszik kattant vok :S
Ez a mániájuk mostanában, nekik kéne pszichológushoz menni. Meg az ofőm is azt mondta még tavaly évvége körül h menjek el a sulipszichológushoz mert szte nem minden ok velem (közben csak azért mondta mert utál!!!) de nem mentem és most megint kezdi meg felhivta a szüleim :S És azóta a szüleim is azt mondják h muszáj és el akarnak vinni a héten. De én nem akarok menni!!! Semmi bajom sincs. Kényszerithetnek erre? Mit csináljak ienkor?
16/F
gondolom olyan dolgaid vannak,amik miatt ezt hihetik.
én pszichológusnak készülök és szívesen meghallgatlak,ha úgy gondolod.
privit ne írj mert már megszűnt ez a címem.
üdv. 18/L
törődj bele, menj el, és győzd meg a pszichológust arról, hogy tök felesleges neked oda járnod.
ha belefeszülsz, csak rosszabb lesz.
Amúgy a pszichológus az nem a bolondokkal foglalkozik,hanem csak a lelki sérültekkel.
Egyébként én elmennék,és nem mondanék semmit,csak beleröhögnék a képébe a dokinak.:)
Ha teljesen biztos vagy a dolgodban, tegyél a kedvükre és menj el a piszológushoz:) Mi bajod eshet? Két dolog történhet: 1. Igazad van és nincs veled semmi baj. Éljen, papirod lesz róla, amit az orruk alá dörgölhetsz.
2. Megállapítják, hogy valami mégsem egészen kerek és akkor neked kell(ene) elgondolkodni, hogy mi is a helyzet az önértékeléseddel...Persze ekkor sincs tragédia, lehet, hogy beszélgetnek veled, esetleg próbálnak tanácsot adni, stb.
Fel a fejjel :)
Azért nem megyek el mert félek h mit csinálna velem :S Csak rajzoltat velem majd egy házat meg kérdezget amihez semmi köze és észre se veszem és átmossa az agyam :S
Hát azt mondják h furcsa dolgokat csinálok jó tom h kicsit másképp látom a világot de ez miért baj? Nekem nem furcsa. Meg h nekik tök érthetetlen h mit miért csinálok (csak azt nem értem miért én vok a hibás ezért???) meg kiszámíthatatlanul reagálok mindenre (nem igaz) meg h beképzelek dolgokat amik nincsenek (ez se igaz, csak nem hisznek el nekem semmit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!