Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kényszerithetnek a szüleim h...

Kényszerithetnek a szüleim h pszichológushoz menjek? Azt hiszik kattant vok :S

Figyelt kérdés

Ez a mániájuk mostanában, nekik kéne pszichológushoz menni. Meg az ofőm is azt mondta még tavaly évvége körül h menjek el a sulipszichológushoz mert szte nem minden ok velem (közben csak azért mondta mert utál!!!) de nem mentem és most megint kezdi meg felhivta a szüleim :S És azóta a szüleim is azt mondják h muszáj és el akarnak vinni a héten. De én nem akarok menni!!! Semmi bajom sincs. Kényszerithetnek erre? Mit csináljak ienkor?

16/F

2010. szept. 13. 18:43
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem mész el,utána BÉKÉN HAGYNAK.
2010. szept. 13. 18:48
 2/60 anonim ***** válasza:
58%
Hello! Valamivel indokolniuk kell a pszichológushoz való járást! Csak úgy senkit nem küldenek el a dokihoz. Le tudnád írni mit mondanak neked? Talán kerekebb választ adhatok neked.;)
2010. szept. 13. 18:49
 3/60 anonim ***** válasza:
89%

gondolom olyan dolgaid vannak,amik miatt ezt hihetik.

én pszichológusnak készülök és szívesen meghallgatlak,ha úgy gondolod.

privit ne írj mert már megszűnt ez a címem.

üdv. 18/L

4/60 anonim ***** válasza:
78%

törődj bele, menj el, és győzd meg a pszichológust arról, hogy tök felesleges neked oda járnod.

ha belefeszülsz, csak rosszabb lesz.

5/60 anonim ***** válasza:
57%

Amúgy a pszichológus az nem a bolondokkal foglalkozik,hanem csak a lelki sérültekkel.

Egyébként én elmennék,és nem mondanék semmit,csak beleröhögnék a képébe a dokinak.:)

2010. szept. 13. 18:50
 6/60 anonim ***** válasza:
sztem is menj el, aztán majd kiderüól, h semmi okod nincs rá
2010. szept. 13. 18:52
 7/60 anonim ***** válasza:
100%

Ha teljesen biztos vagy a dolgodban, tegyél a kedvükre és menj el a piszológushoz:) Mi bajod eshet? Két dolog történhet: 1. Igazad van és nincs veled semmi baj. Éljen, papirod lesz róla, amit az orruk alá dörgölhetsz.

2. Megállapítják, hogy valami mégsem egészen kerek és akkor neked kell(ene) elgondolkodni, hogy mi is a helyzet az önértékeléseddel...Persze ekkor sincs tragédia, lehet, hogy beszélgetnek veled, esetleg próbálnak tanácsot adni, stb.

Fel a fejjel :)

2010. szept. 13. 18:53
 8/60 anonim ***** válasza:
80%
A pszichológus nem doktor! Ha a szüleid és a tan árod is így látják,akkor valószínűleg igazuk va., Te nem tudod a saját viselkedésedet reálisan megítélni. Ha valóban van baj veled,és nem mégy el,akkor az súlyosbodik,és másokkal is sok bajod lesz. Így viszont rávezet az általad nem ismert hibáidra.
2010. szept. 13. 18:54
 9/60 A kérdező kommentje:

Azért nem megyek el mert félek h mit csinálna velem :S Csak rajzoltat velem majd egy házat meg kérdezget amihez semmi köze és észre se veszem és átmossa az agyam :S

Hát azt mondják h furcsa dolgokat csinálok jó tom h kicsit másképp látom a világot de ez miért baj? Nekem nem furcsa. Meg h nekik tök érthetetlen h mit miért csinálok (csak azt nem értem miért én vok a hibás ezért???) meg kiszámíthatatlanul reagálok mindenre (nem igaz) meg h beképzelek dolgokat amik nincsenek (ez se igaz, csak nem hisznek el nekem semmit).

2010. szept. 13. 18:55
 10/60 anonim ***** válasza:
86%
Miért kéne beleröhögni a pofájába? Szimplán elbeszélget veled és max megmondja a szüleidnek, hogy full normális vagy nincs semmi bajod. Én kb 3 havonta egyszer elmegyek, addigra ősszegyűlnek a gondok, kibrszéljük és kész. Nem csak dilibogyókat osztogatnak:)
2010. szept. 13. 18:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!