Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kényszerithetnek a szüleim h...

Kényszerithetnek a szüleim h pszichológushoz menjek? Azt hiszik kattant vok :S

Figyelt kérdés

Ez a mániájuk mostanában, nekik kéne pszichológushoz menni. Meg az ofőm is azt mondta még tavaly évvége körül h menjek el a sulipszichológushoz mert szte nem minden ok velem (közben csak azért mondta mert utál!!!) de nem mentem és most megint kezdi meg felhivta a szüleim :S És azóta a szüleim is azt mondják h muszáj és el akarnak vinni a héten. De én nem akarok menni!!! Semmi bajom sincs. Kényszerithetnek erre? Mit csináljak ienkor?

16/F

2010. szept. 13. 18:43
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:

Mondanál egy példát arra, hogy a szüleid mit tagadnak le amit te láttál?

Én már csak azért is elmennék. A pszichológus (én jártam) klassz beszélgető társ lehet. Tök nyugodt, hagy beszélni, érdekes dolgokat kérdez, nekem bejött. Csak lazán! Add magad!

2010. szept. 13. 20:45
 32/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy normális... És ennek tetejébe még üldözési mániád is van.
2010. szept. 13. 20:46
 33/60 anonim ***** válasza:
100%
Totál paranoid vagy. Ez már inkább a pszichiáter hatásköre, mintsem a pszichológusé...
2010. szept. 13. 20:52
 34/60 A kérdező kommentje:

Hát pl. most nyáron volt 4x-5x oan h felkeltem éjszaka és hallottam h vki mászkál a házban. Először eléggé féltem nem mertem semmit se csinálni de amikor már nem hallottam akk átmentem a szüleimhez. Ők fekeltek, végig kutatták a házat de akk már nem találtak senkit (mondjuk akk már nem is hallottam semmit szal gondolom elment), de nem hittek nekem. Ok, ha 1x lett volna akk álmodtam vagy nemtom, de vagy 5x volt ien!!! Ja meg eltűnt egy számológép azóta sincs meg.

Most meg vagy két hete felkeltem éjszaka és hallom h anyám beszélget vkivel. Hajnal fél háromkor. Nem értettem h mit de tuti az ő hangja volt meg egy ismeretlen férfinek a hangja. Aztán vissza aludtam reggel kérdezem h ki volt azt mondja senki ő aludt ne képzeljek be ien hülyeségeket biztos csak álmodtam. Meg apám se hitt nekem :/ Pedig 1000% h nem álmodtam, HALLOTTAM!!!

2010. szept. 13. 20:54
 35/60 A kérdező kommentje:
Jó bakker lehet h paranoid vok de nem ok nélkül :/ HA veled ienek lennének te is az lennél!
2010. szept. 13. 20:56
 36/60 A kérdező kommentje:
Jó én értem h nem hisztek nekem mert nem hétköznapi tényleg de én hallottam és tom h ez van, én lakok itt. És az a legrosszabb h rám akarják húzni az egészet meg engem akarnak kényszeriteni h elmenjek pszichológushoz.
2010. szept. 13. 21:03
 37/60 anonim ***** válasza:
Én is hallok halk zajokat félálomban, mégsem fantáziálok összeesküvésről.
2010. szept. 13. 21:12
 38/60 A kérdező kommentje:

Jó, akk mondok még: az ofőm felhívta a szüleimet. Mondja anyám utána h az ofő mondta h menjek el az suliszichológushoz de anyám mondta h nem, mert nekik van vmi tuti jó pszichológus ismerősük egy szomszéd városban ő naon jó pszichológus és elvisznek majd oda nem a suliban aki van. Nem fura ez h csak egy pszichológus jó nekik csak??? Persze, ismerős... ezért is nem akarok menni.

Ha csak az az egy lett vna én is azt hittem vna h félálomban hallottam de ez így már kicsit túl sok véletlen :P

2010. szept. 13. 21:22
 39/60 anonim ***** válasza:
Engem meg nem az SZTK-ba vittek fogorvoshoz, hanem egy ismerőshöz, akivel mindig elégedettek voltak. Aggódnom kellene, milyen chipet ültettek a fogamba?
2010. szept. 13. 21:31
 40/60 anonim ***** válasza:

18 év alatt a szüleid döntenek az orvosi kezelésedről, sőt ez a köteleségük, igen kényszerithetnek.

Elbeszélgetnek veled és annyi, senki nem fog bezárni mert nincs hova, felnöt súlyos betegeknek sincs hova tenni mert minden ilyen intézetet bezártak.

2010. szept. 13. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!