Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kényszerithetnek a szüleim h...

Kényszerithetnek a szüleim h pszichológushoz menjek? Azt hiszik kattant vok :S

Figyelt kérdés

Ez a mániájuk mostanában, nekik kéne pszichológushoz menni. Meg az ofőm is azt mondta még tavaly évvége körül h menjek el a sulipszichológushoz mert szte nem minden ok velem (közben csak azért mondta mert utál!!!) de nem mentem és most megint kezdi meg felhivta a szüleim :S És azóta a szüleim is azt mondják h muszáj és el akarnak vinni a héten. De én nem akarok menni!!! Semmi bajom sincs. Kényszerithetnek erre? Mit csináljak ienkor?

16/F

2010. szept. 13. 18:43
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
Öreg, te hisztérikus vagy, az "agyátmosásról" előadott összeesküvés-elméleted alapján pedig tényleg nem ártana, ha orvos is vetne rád egy pillantást, eléggé fura, ahogyan kézzel-lábbal tiltakozol...
2010. szept. 13. 19:54
 22/60 A kérdező kommentje:
Jó akk ne higgyetek ti se nekem, tökmindegy. Semmi bajom sincs és nem ok nélkül gondolom ezeket!
2010. szept. 13. 19:58
 23/60 anonim ***** válasza:

A 6 kommentedből elgé világosan kitűnik, hogy nincs minden rendben a dobozodban.

Beszélgetni fog veled a doki, semmi más nem fog történni.

2010. szept. 13. 20:02
 24/60 anonim ***** válasza:
Menjél. Ha neked van igazad, bebizonyíthatod, ha nekik, legalább segít.
2010. szept. 13. 20:11
 25/60 anonim ***** válasza:
Paranoid skizofrénia ugrott be...
2010. szept. 13. 20:12
 26/60 anonim ***** válasza:
LOL téged tényleg látnia kéne valami orvosnak. meg figyelhetnél a suliban is jobban, hátha okosabb leszel és nem fogsz ilyen marhaságokat gondolni, hogy mi történik egy pszichológusnál pl.
2010. szept. 13. 20:17
 27/60 A kérdező kommentje:

Jó most így vissza olvasva lehet kicsit túl hisztis voltam de felhúztam magam mert most veszekedtünk szüleimmel ezen és am tényleg nem ok nélkül gondolom ezeket!!! Alapból tényleg nem akartak soha, csak véltlenül lettem és megtartottak de nem akartak soha!

Meg mind2en pénzügyben dolgoznak és mindig azt akarták h majd 1x én is abban melózzak (a cégüknél). De én nem akarok mert rohadtul nem érdekel az egész!!! És ezen is vitatkoztunk egy csomót mert h sztük én hülye vok mert az ölembe adnának egy lehetőséget aminek mindenkik más örülne nekem meg nem kell. De ha nem érdekel! A hideg fut tőle a hátamon. És ők mindig azt hiszik h majd ez változni fog mert csak 16 vok de nem fog. És sztem ez miatt már annyira se kellek nekik mint eddig :S

Jó nem biztos h meg akarnak szabadulni tőlem de mostanában mindig csak veszekednek velem semmi se jó amit csinálok szal nagyon is lehet. Ha meg nem akk meg tuti azt akarják h a pszichológus cisnáljon vmit h én is ott akarjak dolgozni vagy nemtom. De sztem csak nem kellek nekik :/ Mert nekik ez fontos.

2010. szept. 13. 20:21
 28/60 A kérdező kommentje:
Meg am is letagadnak oan dolgokat amiket LÁTTAM meg HALLOTTAM ez után ti nem gondolnátok h vmi gáz van?!
2010. szept. 13. 20:23
 29/60 anonim ***** válasza:
De, de nem a környezetemmel, hanem velem.
2010. szept. 13. 20:30
 30/60 anonim ***** válasza:
Egyébként is, valószínűleg azt fogja mondani, hogy nem tehet semmit, amíg szerinted minden rendben, és nem akarsz változni. Ez olyan, mint a szenvedélybetegség: amíg nem akarsz leszokni, pisztollyal sem kényszeríthetnek.
2010. szept. 13. 20:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!