Kényszerithetnek a szüleim h pszichológushoz menjek? Azt hiszik kattant vok :S
Ez a mániájuk mostanában, nekik kéne pszichológushoz menni. Meg az ofőm is azt mondta még tavaly évvége körül h menjek el a sulipszichológushoz mert szte nem minden ok velem (közben csak azért mondta mert utál!!!) de nem mentem és most megint kezdi meg felhivta a szüleim :S És azóta a szüleim is azt mondják h muszáj és el akarnak vinni a héten. De én nem akarok menni!!! Semmi bajom sincs. Kényszerithetnek erre? Mit csináljak ienkor?
16/F
A 6 kommentedből elgé világosan kitűnik, hogy nincs minden rendben a dobozodban.
Beszélgetni fog veled a doki, semmi más nem fog történni.
Jó most így vissza olvasva lehet kicsit túl hisztis voltam de felhúztam magam mert most veszekedtünk szüleimmel ezen és am tényleg nem ok nélkül gondolom ezeket!!! Alapból tényleg nem akartak soha, csak véltlenül lettem és megtartottak de nem akartak soha!
Meg mind2en pénzügyben dolgoznak és mindig azt akarták h majd 1x én is abban melózzak (a cégüknél). De én nem akarok mert rohadtul nem érdekel az egész!!! És ezen is vitatkoztunk egy csomót mert h sztük én hülye vok mert az ölembe adnának egy lehetőséget aminek mindenkik más örülne nekem meg nem kell. De ha nem érdekel! A hideg fut tőle a hátamon. És ők mindig azt hiszik h majd ez változni fog mert csak 16 vok de nem fog. És sztem ez miatt már annyira se kellek nekik mint eddig :S
Jó nem biztos h meg akarnak szabadulni tőlem de mostanában mindig csak veszekednek velem semmi se jó amit csinálok szal nagyon is lehet. Ha meg nem akk meg tuti azt akarják h a pszichológus cisnáljon vmit h én is ott akarjak dolgozni vagy nemtom. De sztem csak nem kellek nekik :/ Mert nekik ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!