Kényszerithetnek a szüleim h pszichológushoz menjek? Azt hiszik kattant vok :S
Ez a mániájuk mostanában, nekik kéne pszichológushoz menni. Meg az ofőm is azt mondta még tavaly évvége körül h menjek el a sulipszichológushoz mert szte nem minden ok velem (közben csak azért mondta mert utál!!!) de nem mentem és most megint kezdi meg felhivta a szüleim :S És azóta a szüleim is azt mondják h muszáj és el akarnak vinni a héten. De én nem akarok menni!!! Semmi bajom sincs. Kényszerithetnek erre? Mit csináljak ienkor?
16/F
Figyelj a pszihológusokokhoz nem őrültek járnak.
Menj el szerintem, lehet hogy tök érdekes lesz. Egyébként egy csomó felnőtt ember egy rakás pénzt kifizet azért hogy oda járjon.
Nem hiszem hogy félned kellene, a pszihológus csak beszélget veled, nem fogorvos vagy ilyesmi hogy valami rémisztőt műveljen.
Persze aki nem tetszik az embereknek mert vmit máshogy csinál azt elviszik pszichológushoz h robotot csináljon belőle h mindent úgy csináljon ahogy kell... nem akarok oda menni!!! :S
Különben sincs semmi bajom. Megkérdezné mi baj van mit mondanék neki? Semmi, minden f@sza, ok, szevasz?
tényleg nem vagy normális, vagy csak kamuzol.
mindenesetre nem azt kérdezi, hogy hogy vagy. az max bevezető kérdés.
Csak mindenféléről beszélget veled. Néhányszor elmész aztán ha nincs semmi bajod megnyugtja a szüleidet.
Képeket csak a bűnügyi filmekben mutogatnak szerintem, meg nagyon kicsit gyereknek inkább akik még nem tudnak beszélgetni, ők szoktak rajzolni is.
Nem kell feltétlenül a suliban lévőhöz menned mehetsz máshova is.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem bajod van.
Agymosás a pszichológustól, a szüleid el akarnak űzni otthonról... kicsit irracionális, paranoid.
Ehhez nem kell pszihológus én is megmondom hogy hisztis vagy, de nyugi ezért még nem zárnak majd diliházba.
És igen kényszeríthetnek rá, úgyhogy inkább menj magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!