Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kényszerithetnek a szüleim h...

Kényszerithetnek a szüleim h pszichológushoz menjek? Azt hiszik kattant vok :S

Figyelt kérdés

Ez a mániájuk mostanában, nekik kéne pszichológushoz menni. Meg az ofőm is azt mondta még tavaly évvége körül h menjek el a sulipszichológushoz mert szte nem minden ok velem (közben csak azért mondta mert utál!!!) de nem mentem és most megint kezdi meg felhivta a szüleim :S És azóta a szüleim is azt mondják h muszáj és el akarnak vinni a héten. De én nem akarok menni!!! Semmi bajom sincs. Kényszerithetnek erre? Mit csináljak ienkor?

16/F

2010. szept. 13. 18:43
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim válasza:
56%
Menj el és azzal bebizonyíthatod nekik hogy nincs szükséged dilidokira
2010. szept. 13. 18:57
 12/60 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj a pszihológusokokhoz nem őrültek járnak.

Menj el szerintem, lehet hogy tök érdekes lesz. Egyébként egy csomó felnőtt ember egy rakás pénzt kifizet azért hogy oda járjon.

Nem hiszem hogy félned kellene, a pszihológus csak beszélget veled, nem fogorvos vagy ilyesmi hogy valami rémisztőt műveljen.

2010. szept. 13. 19:00
 13/60 A kérdező kommentje:

Persze aki nem tetszik az embereknek mert vmit máshogy csinál azt elviszik pszichológushoz h robotot csináljon belőle h mindent úgy csináljon ahogy kell... nem akarok oda menni!!! :S

Különben sincs semmi bajom. Megkérdezné mi baj van mit mondanék neki? Semmi, minden f@sza, ok, szevasz?

2010. szept. 13. 19:03
 14/60 anonim ***** válasza:
100%

tényleg nem vagy normális, vagy csak kamuzol.

mindenesetre nem azt kérdezi, hogy hogy vagy. az max bevezető kérdés.

2010. szept. 13. 19:05
 15/60 A kérdező kommentje:
Akkor mit csinál? Én még sose voltam csak amiket filmekben látni
2010. szept. 13. 19:06
 16/60 anonim ***** válasza:

Csak mindenféléről beszélget veled. Néhányszor elmész aztán ha nincs semmi bajod megnyugtja a szüleidet.

Képeket csak a bűnügyi filmekben mutogatnak szerintem, meg nagyon kicsit gyereknek inkább akik még nem tudnak beszélgetni, ők szoktak rajzolni is.

Nem kell feltétlenül a suliban lévőhöz menned mehetsz máshova is.

2010. szept. 13. 19:21
 17/60 A kérdező kommentje:
Jó de a szüleim tuti azt fogják mondani h amit "beképzelek" azok nem is igazak és nekik fog hinni!!! És be fog zárni diliházba amikor semmi bajom :S:S Már az is eszembe jutott h csak meg akarnak szabadulni tőlem. Azt se akarták h meg szülessek csak véletlenül lettem :/
2010. szept. 13. 19:32
 18/60 A kérdező kommentje:
Mind1 csak annyit akartam kérdezni h kényszerithetnek ienre? Mert azt csinálják, de sztem ha nem akarok menni nem kényszerithetnek, nem?
2010. szept. 13. 19:34
 19/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem bajod van.

Agymosás a pszichológustól, a szüleid el akarnak űzni otthonról... kicsit irracionális, paranoid.

2010. szept. 13. 19:42
 20/60 anonim ***** válasza:

Ehhez nem kell pszihológus én is megmondom hogy hisztis vagy, de nyugi ezért még nem zárnak majd diliházba.

És igen kényszeríthetnek rá, úgyhogy inkább menj magadtól.

2010. szept. 13. 19:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!