Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az mennyire gáz,...

Szerintetek az mennyire gáz, ha valaki mindent amit el akar adni azért pénzt kér?

Figyelt kérdés
200-300-400-500 Ft-ért is el akar adni dolgokat

tegnap 18:12
A kérdező szavazást indított:
Ez gáz
Ez nem gáz, mindenki pénzből él
23 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ha valaki valamit el akar adni, akkor annak az a lényege hogy pénzt kér érte, külöben nem eladná hanem elajándékozná. Mi ebben a gáz?
tegnap 18:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan ez az eladás lényege.
tegnap 18:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem gáz,nálunk vannak ilyen kis helyi közösségek,ahol megy a csere-bere,meg ahol tipikusan ilyen mikro összegek cserélnek gazdát,szerintem nincsem semmi baj vele,sokszor nekem sem kell megvenni mondjuk egy teljes csomagot valamiből,hanem árulnak 1-2 db-ot is valamiből.

Ruhákat is szoktam így venni.

tegnap 18:28
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem gáz, ha csak nem valami nagyon megviselt vagy használhatatlan cuccot akar eladni, ami még ingyen sem kéne senkinek.
tegnap 18:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Mindenért amitől megakar szabadulni azért pénzt kér, így talán jó a kérdés.
tegnap 19:33
 6/11 Katona Dius ***** válasza:
100%
Ha nem szemét, tehát még olyan a minősége, hogy használható, nem látom benne a problémát.
tegnap 19:50
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

"Mindenért amitől megakar szabadulni azért pénzt kér, így talán jó a kérdés."

Így sem jó.

Mi a gondod ezzel? Ingyen szeretnéd megkapni? Akkor nyilván ér valamit, ha neked kellene. Megfordítom: az a gáz, hogy te ( esetleg) 2 - 3 - 4 -500 Ft-os sajnálsz valamire, ami kellene neked. Ha te ennyit nem akarsz adni érte, akkor miért várod el hogy ő ennyiről lemondjon?

tegnap 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Jártál már bolhapiacon?
tegnap 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

7-es jól írja,te vagy a gáz,ha mindent ingyen akarnál.Én is csak családtagnak,barátnak adok ingyen,szomszédnak,munkatársnak, ismerősnek már régen nem,mert vissza sose kaptam tőlük semmit,plusz egy idő után simán elvárják.

Ennyit erről.

tegnap 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Mivel magyarok vagyunk, akiknek a pénz az Istenük, így nem gond a mai világban.
tegnap 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!