Szerintetek az mennyire gáz, ha valaki mindent amit el akar adni azért pénzt kér?
Szerintem sem gáz,nálunk vannak ilyen kis helyi közösségek,ahol megy a csere-bere,meg ahol tipikusan ilyen mikro összegek cserélnek gazdát,szerintem nincsem semmi baj vele,sokszor nekem sem kell megvenni mondjuk egy teljes csomagot valamiből,hanem árulnak 1-2 db-ot is valamiből.
Ruhákat is szoktam így venni.
"Mindenért amitől megakar szabadulni azért pénzt kér, így talán jó a kérdés."
Így sem jó.
Mi a gondod ezzel? Ingyen szeretnéd megkapni? Akkor nyilván ér valamit, ha neked kellene. Megfordítom: az a gáz, hogy te ( esetleg) 2 - 3 - 4 -500 Ft-os sajnálsz valamire, ami kellene neked. Ha te ennyit nem akarsz adni érte, akkor miért várod el hogy ő ennyiről lemondjon?
7-es jól írja,te vagy a gáz,ha mindent ingyen akarnál.Én is csak családtagnak,barátnak adok ingyen,szomszédnak,munkatársnak, ismerősnek már régen nem,mert vissza sose kaptam tőlük semmit,plusz egy idő után simán elvárják.
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!