Hogyan dolgoztátok fel, hogy már a középkorba léptetek és nem vagytok fiatalok? (Főleg testileg, az emberi szervezet szempontjából érdekel.)
Amúgy őszintén kérdezem...
Ti 30 környékén tényleg nem éreztek vagy éreztetek negatív változásokat a szervezetetek működésében? Akár régi fotókat megnézve majd a tükörbe nézve tényleg nem láttok negatív változást?
Tényleg érdekel. :/
"Sokkal hitelesebb lenne, ha azt írnátok, hogy igen, középkorú lettem, fáj itt-ott, egyre nehezebb ez meg az, a tükörbe nézve / régi fotókat nézve látom a helyzetet"
De nem érted, hogy ezt csak te érzed/ gondolod így...? :D
Nekem nem fáj itt-ott semmi. Sőt, még most 30 évesen kezdődött az élet, most költöztünk nemrég kertes házba és a gyerekünk is most született, tök jókat programozunk a kisgyerekes ismerősökkel, én nem nézek úgy a tükörbe reggelente, hogy de sz*rul nézek ki, szerintem még jobb is vagyok, mint huszonévesen, mikor csóró voltam és azt vettem meg, ami éppen olcsó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!