Hogyan dolgoztátok fel, hogy már a középkorba léptetek és nem vagytok fiatalok? (Főleg testileg, az emberi szervezet szempontjából érdekel.)
Kedves kérdező!
Mi lesz veled ha 40-50 éves leszel? Én már elmúltam 40 éves, és el tudom fogadni a koromat. Neked is azt ajánlom, hogy próbálj meg kibékülni azzal a ténnyel, hogy az öregedés egy természetes folyamat. Az a rossz hírem van még, hogy nem csak a ráncokat kell nézegetned magadon, hanem a nőknél 40 éves kor után megjelenik a perimenopauza, majd 50 éves kor körül pedig a menopauza. Ezek hormonális állapotváltozások, ezt megélni sokkal rosszabb, mint a ráncokon problémázni.
Egy nő csak annyit tud tenni, hogy már fiatalon egészségesen táplálkozik, sportol, vitaminokat szed, megpróbál minél stresszmentesebben éni, és reménykedik benne, hogy jó géneket örökölt az őseitől és kevésbé fogja megviselni a klímax.
Szerintem meg manapság inkább 30 felett kezdődik az élet. A többség huszas éveiben otthon élve tanul vagy csak lébucol, gürcöl és spórol, hogy összehozza a lakásönerőt...
Most a többség 30 évesen jut el oda, hogy végre önállóan saját otthonban él és ekkortájt vállal gyereket is a többség, sokan ilyenkor engedhetik meg maguknak azokat a dolgokat, amiket nem tudtak, mert lakásra kellett spórolni.
É
33
Nem tudom, megélem-e. Sőt, ahogy a környezetvédelmi problémák és a népességvándorlás kinéz, szerintem nagyjából SENKI se éli majd meg. De fiatal már most se vagyok, ezt pár év lesz elfogadni.
35
Pont az a baj, hogy 30 felett baromira sürget a gyerekvállalás. A párkeresés pláne...
37
Igen, 60 felett, amikor sportolni pl. nem lesz erő se, a hobbikra jobb eséllyel még igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!