Lehet bírni ezt a munkabeosztást? Hogyan bírja ezt el a szervezeted hosszú távon? Ez mellet lehet tanulni rendesen nyelvet,iskolát,kiegyensúlyozott egészséges életmódot folytatni,mind étkezési és sportolási szempontjából?
Napi 12 óra munka.
1.nap,munka,reggel 6-18-ig.
2.Munka,Este 18-tól másnap reggel 6-ig.
3.pihi.
4.pihi.
5.6-18.
6.18-6.
7.pihi.
8.pihi.
9.6-18.
10.18-6.
11.pihi.
12.pihi.
13.6-18.
14.18-6.
15.pihi.
16.pihi.
17.6-18.
20.18-6.
21.pihi.
22.pihi.
23.6-18
24.18-6
25.pihi.
26.pihi.
27.6-18.
28.18-6.
29.pihi.
30.pihi.
Munka jellege:
1.Monitorokat kell figyelni ha valami gond történik korrigálni és jelezni.
2.2 óránként az emeletről le menni a gépházba és ellenőrizni a dolgokat.
3.Ha valaki telefonál vagy is bejelentést tesz hogy gond van,fel jegyezni a bajt,ezekután a legközelebbi ellhárítókat hívin és mondani nekik.
Pár hónapig ketten vagyunk még betanulol,ezekután egyedül.
Havi fix 180.000ft
+cafeteria 20.000ft
Nem szeretnék ott ragadni,maximum 2-3 évig.
Gondolom jobb mint egy gyári munka?
Szerintetek?
A 12 órás műszakot azért szeretem mert ha már itt vagyok, akkor úgyis benne van az ember a melóba és van is rá ideje, plusz kevesebbszer kell jönni mintha H-P 8-16 lenne.
A rossz hogy nincs ünnep, nincs hétvége, akkor kell jönni amikorra esik a munkanap.
Mi egyik héten 5öt, másik héten kettőt jövünk pl:
Hétfő-Kedd nappal (6-18)
Szerda-Csütörtök szabad
P-Sz-V éjjel (18-6)
Hétfő-Kedd szabad
Szerda-Csütörtök nappal (6-18)
P-Sz-V szabad
stb
10éve vagyok itt de ez a 12órás verzió csak kb 3~4 éve megy, nem tervezek váltani :)
Ez egy naplopó, láblógató állás.
Hacsak nem valami extrém rosszul működő rendszert kell felügyelni. De azt kétlem.
Kb. simán lehet hosszabb, rövidebb szundikat beilleszteni vagy tanulni, olvasni stb.
#2köszönöm,mivel foglalkozol ha szabad tudni?
Nem szoktál kómás lenni hogy hol nappal-éjszaka kell dolgoznod?
E mellet mennyire tudsz teljesíteni munkán kívül az életben?
Ez olyan,mint a vasúton a négyes túr,már ahol van még,sajnos már kiszámithatatlanul vezényelnek...
Ahogy idősödöm,egyre nehezebben viselem a rendszertelen munkát,az éjszakás utáni nap egy nagy rakás kaki.Egy kolleganőm pár éve rákban halt meg,és bizony az orvos ezt a rendszertelen beosztást is az okok közé sorolta.
Dolgoztam napi 8 órában is,megfizethetetlen az,hogy az ember a rendszeres időbeosztású munkája mellett minden nap a saját ágyában alszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!