Van olyan munkahely ahol monoton munka van 4-órában? Ahol nincs kasszázás pénz felelőség, és nagyon ügyfelekel se kell komunikálni, illetve nem nehéz fizikai munka.
Szeretnék hosszutávra egy olyan munkát, amiben kasszázás nincs.
Sajnos bármi van eltérés/hiány plusz stb, csak a baj van vele volt már hogy levontak 5-ezret a mozgó béremből.
Monoton lenne a legjobb, meg ne kelljen 20 kilókat emelgetni nem vagyok fizikai munkát végző alkat, kiegeszitő pénznek lenne nekem tökéletes 25-év alatti vagyok úgyhogy nekem a 4 órás munka is egy beszámitható kiegészitő pénz lenne.

Hát... Fiú vagy ugye?! Szerintem igen. De bocsika mocsika ha tévednék esetleg.. :'D
Viccecskét félre téve én tudom milyen ez neked, hasonló cipőben jártam, de én 8 órában dolgozom nem túl megterhelő munkát, jó van hogy legtöbbször fizikai jellegű, de elég monoton, és olykor elég fárasztó is, de csak szellemileg megterhelő. XD - (Szociban dolgozom már vagy 2 hónapja, lassan 3 hónapja.) A szoci az Szociális otthon, elme/szellemi bajos és vagy fizikailag leépűlt rokkant egyének számára. NEM, nem lakom bent, csak ott dolgozom, és NEM nem vagyok szellemileg leépült egyén. Nah szóval amikor a Portán helyettesítek, akkor vagyok reggel 10:00-től este hatig-(18:00) és az elég monoton, és nyugis. Nem kell hozzá különleges észjárás, nagy tudás, sem fizikai erő, nem is egy nagy "Was ist das?" az egész dolog, csak meló amit el kell végezni.

Újságkihordás, szórólapozás?
Vagy esetleg valami adatrögzítés vagy hasonló jut még eszembe, de nem tudom, hogy olyat hol hirdetnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!