Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lenne a legjobb döntés?

Mi lenne a legjobb döntés?

Figyelt kérdés
Felvettek pár hónapja egy helyre dolgozni egy terhes nő helyett. Mielőtt, elment szidta a helyett, meg hogy ő biztos vissza nem jön. Illetve, sz. r keverő is volt. Gondoltam, akkor elvállalom, mert úgy sem jön vissza és én hosszú távra terveztem. Erre a hónapok alatt, a munkatársaktól többször halottam, hogy mikor jön vissza már a nő. (ami elég bántó volt a számomra) azt még tudni kell, hogy kialakult bent egy klikk még anno a nővel és én ide kerültem be helyette. Ez a klikk már nem egy munkatársat kicsinált. (az egyik klikk tagnak olyan kapcsolata van, ami jó a cégnek, így ő mindennek ellenére, bármit Megtehet, semmi következménye) szóval, a nő 1 hónapja megszült és azóta tiszta ideges vagyok mert vissza fog jönni, de senki nem tudja mikor. A munkatársaim egyik fele azt mondja 3 év a többi 6 hónap. Így én mindennapomat bizonytalanságban élem. Nem így terveztem. A klikk tagok meg direkt idegesítenek ezzel a témával, mintha arra játszanának hogy én mondjak fel. Te mit csinálnál? Elmennél még most vagy kivárnád, amíg kirugnak. (kettőnknek nem lesz munka)
ma 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Nem fognak kirúgni, a klikkes csajok hangadóját meg amikor senki sem látja kicsit kend a falhoz, mindjárt megtudja kivel nem érdemes kezdeni.XD
ma 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Dolgozz, amíg lehet. Közben pedig keress más munkát.

Az fix, hogy ilyen közegben hosszú távon nem egészséges lenni.

Az ne essen xarul, hogy viszont akarják maguk mellett tudni, azt akit szeretnének. Neked is ha lenne valaki, akivel jóba voltál és lelépett hiányozna stb.

Érzelmi szinten ne oviban legyünk. Legalább önmagunk ne...ha már a többiek olyanok amilyenek.

S jegyezd meg: napjainkban nincs olyan, hogy fix munkahely!

Számtalan történetet tudnék mesélni saját és mások példáin keresztül. Az csak a pillanat illúziója, hogy fixnek érzi az ember.

Viselni és érzelmi dolgokat letisztázni magadban. Keresni másik helyet vagy létrehozni egyet. Te életed, majd eldöntöd mit szeretnél.

Sokan a megszokás mellett maradnak, mert jobban félnek az új dolgoktól, helyzetektől. S igen, van hogy nem tervek szerint haladnak dolgok, ám van hogy betalál a kellemesebb, jobb lehetőség.

Rugalmasnak kell lenni, különben megfulladsz. Ilyen az élet.

ma 16:45
 3/10 A kérdező kommentje:

De ki fognak. Ebben biztos vagyok. Mert hiába minden egy össze szokott csapatról van szó.

Az egyik klikk tag akinek kapcsolata van, konkrétan a kezében tartja a cég vezetőket. (azt csinál, amit akar és még ők járnak a kedvében) és ő nagyon jóban volt a nővel. Igazából, ő szokta legjobban hangoztatni, hogy mikor jön már vissza...

ma 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
1-es, aztán kirugnak testi erőszak miatt. 🙃 Aminek még nyoma is lesz karrieredben. Gratu!
ma 16:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, az hogy ismételgeted önmagadat azzal nem mész semmire. Igen, olvastuk, tudjuk, hogy megy ez.
ma 16:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet szül még egyet , és öt év múlva. Ezek direkt bosszantanak, ne stresszeld magadat!
ma 16:50
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem hiszem. Mondta anno hogy egyet akar, mert anyagilag csak annyit engedhetnek meg. Illetve, amikor szült, azt mondta több nem kell.

És nem véletlenül tartsa még mindig a kapcsolatot, mindenkivel. (ahoz, képest hogy mennyire szidott mindenkit) bár már kezdem azt gondolni, hogy csak atvertek. :)

ma 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem az összeszokott klikktől függ az állásod, ők is alkalmazottak.

Kirúgni meg nem tudnak csak úgy, az nagyon sokba kerülne nekik.

ma 17:05
 9/10 A kérdező kommentje:
A szerződésemben benne van hogy bármelyik fél bármikor felmondhat.
ma 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Probaido alatt igen

Utana viszont meg kell indokolniuk

ma 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!