Hogyan dolgoztátok fel, hogy már a középkorba léptetek és nem vagytok fiatalok? (Főleg testileg, az emberi szervezet szempontjából érdekel.)
Testileg érdekel és senki se írta, hogy öreg, de már nem is fiatal.
Tőlem talán 24 évesen kértek személyit, most, a 30.-ban már rég nem és középkorúnak nézek ki és testileg is egyre több és több a nyűg.
Szerintem én is egy 30 előtti krízisben vagyok. Olyasmi, mint a kapuzárás. Valószínűleg depressziós is leszek egy kicsit amikor betöltöm.
Ez úgy hatott rám, hogy mostanában kezdtem el tenni az egészségemért a legtöbbet. Sokat hajtogatom, hogy a testem egy templom :D Idáig a férjemmel szörnyű életmódot folytattunk, nagyon keveset főztem, többnyire gyorskaján éltünk, esténként chips-csoki-üditő. Ahhoz képest mindkettőnkön max 10 kiló van most, de az is csak felfele kúszna.
Anyukám amikor gyerek voltam nagyon odafigyelt a helyes táplálkozásra. A környezetkímélés is belefért az energiájába. Szóval nagyon szégyellem is magam amiért ilyen rossz példát statuálok a saját gyermekemnek.
13
Jó, hogy fogalmad sincs, milyen életmódot élek. :D
15
Tehát szerinted csak fiatal meg öreg van?
Pláne TESTI ÁLLAPOT szempontjából...
Okkkééé
Lassabban, de öregszik az ember mindenképp.
Ezt ki hogyan dolgozta fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!