Hogyan dolgoztátok fel, hogy már a középkorba léptetek és nem vagytok fiatalok? (Főleg testileg, az emberi szervezet szempontjából érdekel.)
2
Én még nem töltöttem be, de semmi se ugyanolyan, mint 10 éve. :/
Mi számít középkornak?
31 éves vagyok és építőiparban dolgozok, és semmim se fáj, testem is full fiatalos.
3
Akkor valamit rosszul csinálsz. Aki odafigyel magára, az általában középkorúan is az 5-10 évvel fiatalabb szinten van egészségügyileg. Normális életmódot élni sosem késő.
5
Vagy nem, genetika és környezeti tényezők.
30 felett amúgy senki se fiatal.
Hat nemtudom tolem mindig szemelyit kernek mert nem hiszik el h tobb vagyok 25nel. Gondolom szamit a genetika meg eletmod is. En 15 eve sportolok, jol kajalok es a szuleim, nagyszuleim is mindig fiatalosak voltak.
30f
Komolyan lassan az ilyen beteg agyúak miatt érzem magam furán, mikor huszonévesen fiatalnak merem mondani magam...
Ember, a 30 sem öreg. A 20 főleg nem. Miért kell ezen a nyomorult oldalon minden áldott nap folyamatosan úgy viselkedni, mintha 40 év lenne az átlagos élettartam? Hogy élhettek ennyire burokban, mi ez a hatalmas fosás a kor miatt? Ennyire csődtömegek a szüleitek, hogy nem inkább várjátok az elkövetkező éveket, hanem rettegtek tőle vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!