Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért akarják az oltottak...

Miért akarják az oltottak mindenáron rábeszélni az oltatlanokat, hogy ők is oltassák be magukat?

Figyelt kérdés

2021. nov. 14. 22:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/175 anonim ***** válasza:
60%

66

Aha persze 😂😂

Mintha nem lenne elég haldokló oltott is. Na hagyjuk a begyakorolt mesét. Valami újat mondj.

70

A szívemből beszéltél! Én se mondhattam volna jobban.

Nem azt kéne csesztetni aki nem ért egyet a másikkal. Az én testem, az én döntésem, az én életem.

2021. nov. 16. 08:17
 72/175 anonim ***** válasza:
15%
72 jelenleg nem a termelő korosztály hal meg, hanem pont az, aki a rendszert terheli.
2021. nov. 16. 08:18
 73/175 anonim ***** válasza:
33%

"Az én testem, az én döntésem, az én életem."

Ebben teljesen igazad lenne, HA az égvilágon senkivel sem találkoznál.

Tünetmentes ember miatt is haltak meg már sokan.

Remete vagy?

2021. nov. 16. 08:21
 74/175 anonim ***** válasza:
35%

75

Nem. Miért lennék remete?

Találkozok emberekkel, és?

Én 2 alkalommal oltottaktól kaptam el a vírust, úgyhogy ne gyere a nagy dumával.

És amúgy is igazam van. Az én testem most és holnap is az én testem lesz és egyedül én mondom meg, hogy mi történjen vele.

2021. nov. 16. 08:26
 75/175 anonim ***** válasza:
35%

Gondatlanságért börtönbe is lehet kerülni, csak szólok.

ADDIG a te tested, amíg nem fertőzöl meg másokat.

Az pedig, ha mások IS hibáztak, nem ment fel téged.

2021. nov. 16. 08:34
 76/175 anonim ***** válasza:
63%
73/ a haldokló "oltottak"ról meg ennyit [link] talán ha nem a kiskaput keresnétek. Elvileg ők is oltva voltak, gyakorlatban viszont nem . és még hány ilyen van..
2021. nov. 16. 09:35
 77/175 anonim ***** válasza:
66%
82 ha tényleg gondolnál másokra, akkor tiszteletben tartanád mások véleményét, és nem a saját önbizalomhiányos nyüglödésed akarnád lenyomni azok torkán, akik erre meg pont nem kíváncsiak. Miért kell hazudni?
2021. nov. 16. 09:37
 78/175 anonim ***** válasza:
39%
83 6 oltott ismerősöm van kórházban, de nyomjad csak a hülyeséget. Jah, az emberek meghalnak, van ilyen. Mennyivel is csökkent a világ népessége a nagy korona armageddonban? Jah hogy éppen nött... Hiszti, hiszti, hiszti...
2021. nov. 16. 09:39
 79/175 anonim ***** válasza:
69%

82

Mi az hogy másokra is gondol? Elmagyarázod? Csak mert az oltott ugyanúgy terjeszti a vírust, sőt, jobban mert ő nincs tesztelve és szabadon jár és fértőz.

Másrészt ha úgy is lenne, ahogy mondod. Hogy aki be van oltva az 100 nem fertőz, immunis a vírusra és nem is betegszik meg. Miért adnám be magamnak ha én nem bízom benne? Joli néni miatt? Nehogy már az én életem legyen az utolsó helyen, s másoké az első helyen. Ha valamit nem akarsz beadni a szervezetedbe akkor nem adod be és kész. Mert szíved joga. Tudod?

Jogot ismered?

Ha veseátültetésre van valakinek szüksége de a páciens nem engedi hogy megműtsék mert

nem bízik a műtétben, akkor sem tehet senki semmit. Ez van.

De szerencsére az oltás nem ilyen, sajnos semmitől nem véd meg így értelme sincs.

2021. nov. 16. 09:40
 80/175 anonim ***** válasza:
34%

85

Milyen igaz 😂 ment a nagy duma a Facebook virológusok körében tavaly hogy még fog tizedelődni a világ népessége, hogy az időseknek jaj lesz, meg idén tavasszal alig várták az oltást hogy nehogy kihaljon az emberiség. Pedig a népesség nem változott csak pozitív irányban. Ez ugyanolyan betegség mint bármi más. És vagy túléled vagy nem.

2021. nov. 16. 09:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!