Miért akarják az oltottak mindenáron rábeszélni az oltatlanokat, hogy ők is oltassák be magukat?
118
Valóban, ortopéd orvos. Nem virológus. Viszont a véleményére (még ha nem is egyezik meg az enyémmel) többet adok mint Müllerére vagy a hasonlókére akik oda vannak téve azt mondani amit fentről diktálnak.
120
Igen igen. Ez egy halálos vírus ami ellen egy vékony maszk tud megvédeni ugye, meg egy Tesco-s szappan. Ja és a gyógymód hogy feküdj.
120
Már sokszor el lett mondva, hogy apró, szabadszemmel nem látható nyálcseppecskéken utazik a vírus. Ezeknek a cseppecskéknek egy részét felfogja a maszk.
Befelé is véd valamennyit, csontvelő átültetettek ezért maszkoznak, amikor végre utcára mehetnek.
Itt csak az az orvos, akire a vírus rettegök azt mondják.
Voltam covidos, és poszt covidos is, és azt mondom, amit akkor: túl hisztizitek
114 (egyre alacsonyabbak ezek a sorszámok)
Én nem akarnék poszt-COVID-ot.
Sem az edzésből nem akarok kiesni, se több hónap táppénzt, se passzív félévet, se a testi erő csökkenését nem szeretném.
116
Az oltás segít megelőzni a poszt-COVID-ot. Más nem nagyon.
117
Mert gondolom több hónap szenvedés és rengeteg szteroid után elmúlt.
Jó, akkor visszaírom, az előttem íróval egyező csúnya szavát nem használom.
Szóval a védőoltások pont az immunrendszert tanítják meg, hogyan kell védekezni - általános iskola 8. osztály, középiskola tananyag közepe tája. Tehát például erre való az immunrendszer, hogy meg legyen tanítva és ezáltal gyorsan reagáljon.
Ha valakinek nincs krónikus betegsége, az továbbra se érdem.
Nekem vízivás, nagyüzemi zöldségfogyasztás, rengeteg hal és heti 4-5 óra sport ellenére is van egy pár betegségem. Kinek ezt dobja a genetikai lottó, kinek amazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!