Oltatlanok! Ha két választási lehetőségetek lenne: vagy beoltatjátok magatokat, vagy kimentek lakni az erdőbe a civilizációt elhagyva, akkor melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 13:50
A kérdező szavazást indított:
Inkább beoltatom magam.
Inkább kimegyek az erdőbe élni, civilizációtól távol.
35 szavazat
3/26 anonim válasza:
logikus, hogy csakis egy 3. opció lenne lehetséges.
kivonni a forgalomból a választást felkínáló egyént.
4/26 anonim válasza:
Én mindíg utáltam az embereket és a civilizációkat Szívesen kimegyek az erdőbe
5/26 anonim válasza:
Oltottként is simán az erdőt választanám.
6/26 anonim válasza:
Be vagyok oltva, de egy jó erdei sátrazásban benne lennék én is xD
7/26 anonim válasza:
Nagyon sikeres az emberek összeugrasztása. Aki be van oltva,az ugyancsak fertőz, tehát nem kizárólag az oltatlanok terjesztik a vírust. Némely oltáspárti ha tehetné máglyán égetné az oltatlanokat.
5 millió oltottnál nyitottunk, most 6 milliónál egyre több a szigorítás
Miért nem lehet elfogadni,hogy minden embernek saját véleménye és akarata van ??
Könnyebb mindig útálkozni, fröcsögni, sárdobálni ??
8/26 anonim válasza:
Megyünk szívesen az erdőbe.Jöhet olyan oltott is, aki még épeszű, és unja már ezt a szarfűrészelést, amit a bolond oltottak csinálnak.
9/26 anonim válasza:
Most mindenki magabiztosan az erdőt válaszolja, de ha valóban bekövetkezne, akkor megnézném, hogy hányan vállalnák valójában.
10/26 anonim válasza:
9 Már csak azért is mennék, mert ha ez bekövetkezne már krva nagy baj lenne a társadalommal.Aki abból kivonja magát, az jobban jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!