Oltatlanok! Ha két választási lehetőségetek lenne: vagy beoltatjátok magatokat, vagy kimentek lakni az erdőbe a civilizációt elhagyva, akkor melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 13:50
11/26 anonim válasza:
#10: És mit csinálsz például télen? Éhen halsz vagy megfagysz?
12/26 anonim válasza:
Miért kéne meghalnom vagy éhenhalnom?Nem mindenki életképtelen, mint ti vagytok.Sok vadász van a családomban, ismerjük az erdőket.
14/26 anonim válasza:
9. Én emlékszem a képekre amikor azt mutogatták,hogy Kínában esnek össze az emberek az utcán. Én akkor eldöntöttem,hogy akármi lesz is itt, nem oltatom be magam. Szóval végiggondoltam minden eshetőséget. És elhiheted nekem,hogy bármi történik a legkisebb probléma az,hogy erdőbe költözzek. Akármikor megteszem.
15/26 anonim válasza:
Szívesen élnék egy olyasmi zárt közösségben az oltottakat kizárva mint az amishok. Csak persze áram meg ilyesmi lenne mert nem arról szólna a közösségbe tartozni mint az amishoknál. A kirúgott oltatlan egészségügyisekből a legfaxább egészégügyünk is lehetne, tényleg nem is lenne rossz. De ezt nem engednék mert akkor meglátszana, hogy az oltatlan közösségben nincs semmi probléma, nem hajlandóak kipusztulni az emberek sőt élnek mint marci és kezdeni derengeni a bariknak is mekkora problémák vannak a járványpropagandával. ha belegondolunk ezért tánadták össztűzzel Svédországot a járvány kezdete óta mert féltek, hogy a sok fasisztoid intézkedést meghozó ország lebukik majd egy olyan országgal szemben aki erre nem hajlandó mégis túlélik a nagy haláljárványt. És lám mi lett, jobban teljesítettek végig a járványban a nagy lockdownos országoknál és ma is a legjobbak a számaik.
16/26 anonim válasza:
Milyen erdőbe? afféle modern robin hoodként,és fosztogatnánk a beoltottakat?
17/26 anonim válasza:
#11 pl baltával vágok fát, tüzet gyújtok és akkor nem fagyok meg.
18/26 anonim válasza:
Vagy van a 3. opció
Annyira rettegnek az oltottak "védettek" vonuljanak ki az erdőbe.
Miért az oltatlannak kéne száműzetésbe mennie? Nem ő retteg élni :)
19/26 anonim válasza:
18. Hát ez az. Én ismerek olyat aki már a 3. oltást kapta és még mindig szó szerint retteg. Én nem kaptam egyet sem.Voltam már rengeteg ember között, metróban, budapesti kórházban stb. a 2 év alatt.Semmi bajom szerencsére. A legkisebb félelem sincs bennem. Úgy tekintek az egészre mintha nem is lenne.
Ennyi.
20/26 A kérdező kommentje:
Az oltásbeszariak nagyrésze tényleg ilyen hülye, hogy inkább lemondana a civilizáció vívmányairól? :DDD
Azért bízom benne, hogy a többség tartózkodott és nem adott le voksot, ha igen, ez elég cink rájuk nézve.
2021. nov. 13. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!