Miért akarják az oltottak mindenáron rábeszélni az oltatlanokat, hogy ők is oltassák be magukat?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 22:59
1/175 anonim válasza:
Hogy a sajat allaspontjukat erositsek.
2/175 anonim válasza:
Ha nem lettem volna beoltva meghalok. Elkaptam a covidot, az oltas mentett meg.
3/175 anonim válasza:
Minden este fel kell tenni ezt a provokatív kérdést? Tedd a politikába legalább ott elfér a másik 10 mellett.
4/175 anonim válasza:
Amiért bárki meg akarja győzni bármilyen témában a másikat a saját igazáról. Mondjuk azt, hogy az oltottak miért vannak beszarva az oltatlanoktól, már inkább nem értem, hisz elvileg védettek.
5/175 anonim válasza:
Nyilván mert rosszat akarnak. Azt akarják, hogy neked rossz legyen. Mert gonoszak. Ezt akartad hallani kérdező?
6/175 anonim válasza:
Mivel a fiatal oltatlanok vannak a vírus -halálos- támadásának a kereszttüzében, így várhatóan tavaszra már meg fognak szűnni ezek az idióta kérdések.
Addigra az oltatlanok nagy része megy a levesbe...
7/175 anonim válasza:
Mert már unjuk ezt a járványt, amit elég jól meg lehetne fékezni, ha mindenki oltakozna. És mert kevesebb vírus-tenyésztelepet (=oltatlanok) szeretnénk látni a környezetünkben, aki fertőznek és otthont adnak a mutánsok kialakulásának. Akik miatt állandóan korlátozó intézkedésekre van szükség.
8/175 anonim válasza:
Azért amiért az oltatlanok az oltottakat az ellenkezőjéről.
Amúgy bármi is a helyes döntés, azt hosszú távon fogjuk megtudni.
9/175 anonim válasza:
És az oltatlanok miért nézik folyamatosan hülyének az oltottakat?
10/175 anonim válasza:
Nem akarom. Teljesen megértem, aki nem oltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!