Miért akarják az oltottak mindenáron rábeszélni az oltatlanokat, hogy ők is oltassák be magukat?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 22:59
91/175 anonim válasza:
A mi rokonságunkban sajnos két tag is belehalt. Ha be lettek volna oltva nagy eséllyel nem haltak volna meg, de elutasították az oltást, nem vették komolyan ezt az egészet... 85 és 48 évesek voltak. A legelszomorítóbb, hogy az édesapa gyereke az anyjával maradt és még csak 15 éves. A feleség be volt oltva, enyhébb tünetekkel esett át rajta. 4-en laktak együtt, ketten maradtak. Én úgy voltam ezzel hogy lehetetlen, kevés esély van arra hogy ilyen közeli hozzátartozóinkat vigye el... Hát tévedtem. Ezek után én is próbálok minél több embert meggyőzni, hogy beoltassák magukat, mert senkinek se kívánom azt amin a család ment keresztül. :(
92/175 anonim válasza:
"én nagy eséllyel meghalok, te vagy eséllyel élsz..."
Ha csak ez történne, akkor igazad lenne.
De te sokkal jobban fertőzöl, mint egy oltott, és nagyobb az esélye egy mutációnak is.
Ezért kellene téged is oltani, vagy pedig kivonni a forgalomból.
Otthon, vagy a réten tetszés szerint rendezkethetsz, csak akkor nem mehetsz emberek közé egyszer sem.
93/175 anonim válasza:
100
Igen igen persze 😂😂 mese mese meskete.
94/175 anonim válasza:
100 írjunk ki népszavazást a kötelező oltásról, mi tart vissza? Akkor aztán meglátjuk, mit mond a köz erről, aminek a nevében annyit beszélsz.
95/175 anonim válasza:
Most azzal nem tudom, mi gondotok, hogy szavazzunk a kérdésben. Ti hivatkoztok a közérdekre, hát mondja meg a köz, kéri-e ezt. Okkal nincs ilyen, mert kiderülne, hogy max 20% osztja a fasisztoid téveszméiteket.
96/175 anonim válasza:
Durva, hogy mit csinál a politika az emberekkel. Az oltottak gyűlölik az oltatlanokat és fordítva. Lássátok már végre be, hogy egyik sem hibás! Az a legnagyobb probléma, hogy a kormány célja ránk engedni a vírust - pedig mindenkinek egyformán kellene szívnia, mert ugyanabban a cipőben járunk - oltottak és oltatlanok is. Nem igaz hogy az oltott védett, mert sok oltott kórházba kerül, és az sem igaz, hogy az oltatlan túléli egy kis náthával. A kormány hibája, hogy nem teszi meg a szükséges lépéseket, és megkülönbözteti az embereket, közben meg ugyanabban vagyunk mindnyájan.
97/175 anonim válasza:
108 nem gyűlölöm az oltottakat, sem az oltatlanokat. Családban, baráti körben is tök vegyes, mégsem megy a szájkarate, meg a Jehova tanuja effektus. A kreténeket viszont gyülölöm, nélkülük tényleg jobb lenne a világ. A félre értések elkerülése végett: én azt hívom krettének, aki a saját álláspontját akarja univerzális igazságnak eladni, figyelmen kívül hagyva, hogy más mit gondol, csak az övé a jó. A 106-os még azt is leírta, hogy akkor is azt kell csinálni, amit ö gondol, ha az emberek nagy része ezzel nem ért egyet.
98/175 anonim válasza:
Szerintem most hogy már van elég vakcina, el kell engedni ezt a ki oltott és ki oltatlan dolgot. Aki a Covidtól fél jobban, az oltasson, ma már válogathat is a vakcinák közül, aki meg az oltások mellékhatásától fél jobban, az ne oltasson. De ne akarjuk már megmondani másoknak, hogy mit csináljanak, mivel még a valódi szakemberek sem értenek egyet.
99/175 anonim válasza:
Nem ezt írtam.
Azt írtam, hogy a nép hülye ahhoz, hogy ebben döntsön. És te is.
Pont ugyanúgy, mint ahogy az adókról SEM döntene helyesen.
Bajod van a szövegértelmezéssel, vagy a valóságot nem ismered?
Mondjuk azt nem írtam oda, de természetes, hogy ebben a szakembereknek kell dönteni.
Az összes létező orvos az elzárást és az oltást mondja, mint megoldást.
100/175 anonim válasza:
111 akkor költözz el a szakembereiddel és alapitsatok saját országot, itt nem kívánatos az ilyen semmire kellö. Pofázol itt a köz javáról, miközben a saját szempontjaidat véded, ha kell a köz ellen. Tudat hasadásod van? Aki közösségben akar élni, annak a közösség szabályait kell elfogadni. Aki veled akar élni (nem tudom van-e olyan), az nem fogadja el a te szabályaid, én szerencsére nem tartozom közétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!