December 15-ig be kell oltatniuk magukat a pedagógusoknak, ha dolgozni akarnak - az oltatlanokat fizetés nélküli szabadságra küldik -helyes döntés? Én támogatom
HÁT VÉGE A DALNAK!!! SZerencsére
A tankerületi központok elkezdték kézbesíteni az oktatási intézményeknek a kötelező oltásokról a tájékoztatót. A hvg.hu birtokába kerül levél részletezi, meddig kell beoltatniuk maguknak az iskolák munkatársainak, ahhoz, hogy tovább dolgozhassanak.
Eszerint az első dózist december 15-ig kell beadatniuk maguknak az oltatlanoknak, a második oltást pedig az oltóorvos által meghatározott időpontban. Ha valaki egydózisú oltóanyagot választ (ami a Janssen lehet), akkor szintén december 15-ig kell beadni a védőoltást.
Amennyiben már oltva van az illető, akkor neki azt igazolnia kell az intézmény vezetőjénél. Aki nem oltatja be magát, azt fizetés nélküli szabadságra küldik, majd rá egy évre el is bocsáthatják, ha addig nem oltatja be magát.
Szomorú, gyalázatos, felháborító...
Alkotmánybíróság döntött már?
Így is sz..ar a tanároknak, most még rosszabb lesz. Nem baj, pedagógushiányából lesz még több hiány.
Az ország így is "dúskál" pedagógusokban és egészségügyi dolgozókból. 🙄
Fa..sza...
A gyerekem imádott első osztályos tanára már év elején kijelentette, hogy soha nem oltatja be magát, akkor se, ha az állása múlik rajta.
Alig kezdtük el az évet, jó kezekben éreztem a gyerekem, remekül sikerült ilyen értelemben is az iskolaválasztás, erre tessék, eddig tartott úgy tűnik...:(
#6:
Aki az állásával így játszadozik a kib*szott oltásfinnyáskodása miatt, az meg is érdemli, hogy földönfutó legyen.
Remélem a 100. oltás után, ha túléled, csak leesik majd, hogy ez az egész csak pénzről és hatalomról szól, nem pedig az emberi élet megmentéséről. Hahó, túlnépesedés van!
Kérdező, gondolom te nem ebben a szférában dolgozol és gyereked sem ovis/diák.
Ha így lenne, tudnád mekkora butaság amit írsz.
Gyógyszeripar erőlteti amúgy ennyire, megvették pénzért a kormányokat.
Minél több vakcina fogy, annál több pénzük van.
Már kell a harmadik oltás is az ötödik hullámban. Mi jogon pofáznak bele az én életembe?
Meg nem érdekes, ma mennyi a beteg a fertőzött és halott, ugyanannyi mint tavaly ilyenkor, akkor hol van az a sok oltás? Ja meg nem érdekes, állami kórházban leálltak a műtétek, a magánban meg pörög??? Miért épül ennyi magánkórház, tudják ,hogy az államiban sok lezárás miatt évek a várólista. Ez se átlátszó.
Ha mai napig ennyi a számok, akkor miért pörög a légiközlekedés ezerrel, tavaly ugyanennyinél már nem járhattak a repülők, vagy tán nem az van ,hogy kisebb cégeket, kevesebb pénzel rendelkező cégeket felfaltak a nagyok, és most már lehet pörgetni a piacot?
Átlátszóak ezek a dolgok, szerintem mindenki ismeri, először még ,nem lesz kötelező oltás, már már az. Jövőre meg már kell a harmadik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!