A nagy választási "pénzosztogatásban" a pedagógusok fognak kapni valamit?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 15:18
A kérdező szavazást indított:
Igen, de nem érdemlik meg.
Igen, megérdemlik.
Nem, de nem is érdemlik meg.
Nem, de megérdemelnék.
32 szavazat
1/10 anonim válasza:
Olyan országban élünk, ahol a miniszterelnök szemében egy focista többet ér a teljes akadémiánál, és a fidesz szavazóinak többsége még hírből sem tudna egy elit középiskolát megnevezni, ezért szerintme 2022 tavaszáig így marad a dolog.
Utána persze szétkergetjük a mostani csűrhét.
2/10 anonim válasza:
Pedagogus miert kapna akarmit is? Maga valasztotta a hivatasat! :)))
En mar gyerekkent is utaltam a tanarokat - kesobb sem valtozott.
3/10 anonim válasza:
Egy pedagógus most is ragyogóan keres. Nézzük meg mennyit is tanít? Napi 4-5 órát aha. 3 hónapos nyári szünet + téli 2hét+ őszi + tavaszi szünet. Aha, akkor mennyi is az órabére? aha...
4/10 anonim válasza:
1 Mondjuk ennél az akadémiánál valóbban többet ér egy Felcsút 2 is
6/10 anonim válasza:
"En mar gyerekkent is utaltam a tanarokat - kesobb sem valtozott."
Meg is látni a stílusodon!
7/10 anonim válasza:
Persze, a pedagógusi életpályamodell keretében kapnak majd 5000ft Erzsébet utalványt és befoghatják.
8/10 anonim válasza:
3
Ez komoly???
Ismerősöm tanár, bármikor vagyok nála, plafonig van a munkával.
Fogalmad sincs, mennyire megterhelő JÓ tanárnak lenni.
9/10 meszike91 válasza:
Orbán neoliberális gazdaságpolitikát követ. Leszarja a közalkalmazottak helyzetét.
10/10 anonim válasza:
6 év a tanárképzés, utána nettó 145 ezret kapnak. Aki ennyiért elmegy dolgozni, nem is érdemel jobbat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!