Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egészségügyben dolgozók...

Egészségügyben dolgozók valamint pedagógusok! Nektek mennyi a nettó fizetésetek?

Figyelt kérdés
Külhonos magyarként kérdezem,így nincs nagyon rálátásom a dolgokra.Egy ismerősöm szerint 600 000 egy tanár minimálbére.Ez igaz?

2018. ápr. 14. 20:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%

Csak egy kérdés, off.

Miért vonod össze a tanárt és az egészségügyest, ég és föld.

Egy ápoló keres cca. 130-at, egy tanár meg 240-et nettó, kezdő.

2018. ápr. 14. 20:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert az egészségügy és az oktatási rendszerrel van a legtöbb probléma Magyarországon.Tehát ennek akarnák utánajárni.
2018. ápr. 14. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:
22%
Az ápoló etet, itat, fürdet, ágyaz, pelenkáz, orvos utasítás szerint végzi a munkáját. Egy tanár meg ad az embernek egy olyan tudást, amivel pl. kimész külföldre és halálra keresed magad, mert okos lettél. Szal nem értem, ezt az eü., pedagógus vonalat. xD *
2018. ápr. 14. 20:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyám 35 éve ápolónő, és most, mikor nyugdíjba megy, most egy éve emelték a nt. 115e fizujàt 165e-re
2018. ápr. 14. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Ja így már értem, köszi.

Mindennel baj van itt, nem csak ezzel a két területtel. Csak hát ugye ők azok aki az elmúlt években hangot is adtak a nem tetszésüknek, a többiek, más területeken meg hallgatnak nagyokat. Akkor amikor sztrájkolt a fekete pólós nővér, akkor volt kereskedelembe pótlékokkal mindennel együtt nettó 85 az eladók bére.

2018. ápr. 14. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyógypedagógus szakvizsgával, ped. 1-ben nettó 160.000Ft plusz egy kis apró
2018. ápr. 14. 20:50
 7/11 anonim ***** válasza:
# 6: Na hát ez is szégyen gyalázat akkor, miközben mennyi okosság folyik ott is. Én még furulyázni sem tudok, meg gitározni, meg ilyenek...
2018. ápr. 14. 21:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Gondolom a fideszre szavaztál te is, ugye kérdező?? ..
2018. ápr. 14. 22:04
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 Nem,mivel még kiskorú vagyok. :D De egyébként is Jobbik szimpatizáns vagyok.Sajnos az itt honosokról ez nem mondható el.Egyébként meg részletesen is utánaolvastam a nettó/bruttó havibéreknek azóta,és meg kell mondjam elszomorító a felhozatal.A kérdést egy barátnőmmel folytatott politikai diskurzus kapcsán tettem fel.A vitapartner meglehetősen nagy légbőlkapott számokkal kezdett el dobálózni,tehát elakartam oszlatni a ködöt a buksijában.:))
2018. ápr. 14. 23:01
 10/11 anonim ***** válasza:

18 év munkaviszony után családi adókedvezménnyel (2 gyerek) (nettó) 237 ezer a fizetésem. Mielőtt megkérdeznéd, hogy mégis miből élek (magántanítványokból).

Az ismerősöd tévesen informált. Egy középiskolai tanárnak a bruttó bére nem 600 ezer. Nálunk nincs béren kívüli juttatás és túlóra. A 46 nap szabadságot nem akkor veszed ki amikor szeretnéd, hanem kötelezően a szünidőben

2018. ápr. 15. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!