Őszintén? Én sem tudom. Mindenki foglalkozzon a maga dolgával. Nem tudom mi közük mások döntéshez. Miért sértik meg az emberi jogaikat? Ez pont olyan mintha rá akarnád beszélni a másikat hogy katolikus legyen. Ha akarja az ember beoltatja magát, ha pedig nem akkor nem.
De előbb utóbb rá fognak jönni az oltottak is hogy mi volt ez az egész. Már van jópár aki rájött. Nem más ez csak propaganda, pénzről szól és önös érdekekről.
2021. nov. 15. 21:57
52/175 anonim válasza:
Ti egyébként miért hiszitek azt, hogy az oltottak kevésbé fertőznek, mint az oltatlanok?
2021. nov. 15. 23:34
53/175 Molettimado válasza:
53:ezt senki nem mondta. és ti miért hiszitek azt hogy az oltás veszélyes???
2021. nov. 15. 23:39
54/175 Molettimado válasza:
komolyan nem értem hogy az oltatlanokat. Borasztóan nagy a sötéstség a fejükben. Ha egy orvos felír egy gyógyszert mikor a betegnek, akkor a beteg nem kérdezi vissza de ugye doktor úr ettől nem fog 20 év múlva kinőni egy harmadik fejem. Ezért nem értem ezt az oltásellenes hisztit meg az ilye hülyeségeket hogy az oltott terjeszti a mutánsokat, huuuu a hülyeség jobban terjed mint a vírus.
2021. nov. 15. 23:42
55/175 anonim válasza:
54: ki az a ti? ki mondta, hogy oltatlan vagyok? Én csak leírtam egy tényt, hogy az oltás csak az egyént védi, nem akadályozza meg a fertőzés továbbadását.
2021. nov. 15. 23:45
56/175 anonim válasza:
Akik kampányolnak az oltással azokat sem elhet érteni, aki akarja oltassa be magát, ha hisz benne, akkor neki már okés nem, hisz védve van. Onnan nem mindegy neki a dolog?
2021. nov. 15. 23:52
57/175 Molettimado válasza:
56: bocs de úgy hangzott. Igen valóban akadályozza meg sajnos, de még mindíg jobb mint maga a vírust elkapni oltatlanul
2021. nov. 16. 00:20
58/175 Molettimado válasza:
57: és azokat lehet érteni akik youtubon befolyásolják az ember hogy nem oltasd be magad mert az oltás veszléyes?? Mindíg jönnek az oltatlanok azzal hogy az oltásról tanulmányok is vannak hogy veszélyes és súlyos mellékhatásai vannak, múltkor ezen az oldalon írta nekem valaki , és kértem hogy rendben de hol vannak ezek a tanulmányok????? Azóta sem kaptam hiteles forrást erről. Megszintén oltásellenesek mondják hogy járvány alatt nem oltunk. Akkor mikor kell oltani, mikor már a sírban van a koronás beteg aki meghalt??? Nem értem!!!!Az tény hogy a tudósok is össze vissza beszélnek pl: Merkely, Vattay, értem próbálom megérteni a másik oldalt, de számomra az meg főleg nem hiteles amit Gödény és társasi mondanak.
2021. nov. 16. 00:27
59/175 anonim válasza:
Hát főleg azért mert nincs letesztelve a szer, amit kapunk gyerekkorban már évtizedek óta kapja mindenki jól ismerjük.
Semmi kézzel foghatót nem mondanak, csak azt, hogy oltassad oltassad magad, mindegy mivel csak oltass, számomra ez egy kicsit ijesztő.
Nagyon sok ellentmondás és megválaszolatlan kérdés van az egész dologban, hogy miért is meg hogy is van ez az oltás.
2021. nov. 16. 00:33
60/175 anonim válasza:
60: talán csak nem azért mondják, hogy ne halj bele a vírusba? (Mert az esélyed megvan rá). Persze ha jobban félsz az oltástól, mint a vírustól, akkor mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!