Miért akarják az oltottak mindenáron rábeszélni az oltatlanokat, hogy ők is oltassák be magukat?
Amióta van a fészbúk, azóta tudnak a teljesen hülyék is csoportokat alakítani és tiltakozni minden létező dolog ellen.
Az ilyen oltás ellenes hordák népesítik be hamarosan a temetőket...
"Kaptál kiskorodban egy rakat oltást. Mind kötelező. Mégsem hisztiznek az emberek."
Az oltásellenes idiótákról hallottál már? :'D
14, ez igaz, de azokat a gyerekkori oltásokat nem néhány hónap alatt fejlesztették ki.
A legnépszerűbb oltás, rák ellen lett kifejleszve, de jó a covidre is hurrá... Ha 2 évvel ezelőtt, mielőtt bejött a virus, azt mondják neked, oltasd be magad egy rák ellenes erős injekcioval (vagy ugye 2-vel, esetleg 3-mal..) bevállalod?
Írom ezt úgy, hogy én is ezt kaptam. Nos, 6 hónap telt el és igaz, hogy eddig nem volt semmi, most viszont hirtelen bezavar valami a ciklusomba, amivel soha semmi probléma nem volt... Érdekes... És másnak is vannak ehhez hasonló tünetei, oltottaknak, és ugyanúgy a vírust is elkapják. Oltassunk ujra 3, 4, 5...stb. alkalommal. Immunrendszerünk meg majd nem lesz semmi.
Miért van az, hogy nem csak a covidtől, de pl egy influenzától egyesek szinte alig, mások hetekig szenvednek?
Ugyanígy sima nátha, köhögés, van, aki szinte sose kapja el, más meg 2 hetente (őszi - téli időszakban, végig). Megint a magam példája, előző években havi 1x tüszős mandula gyulladás, mert nekem az a gyenge pontom. A covidot is elkaptam a legelső körben, alig köhögtem, a legrosszabb tünet az elviselhetetlen fejfájás volt. Ez után miért is oltattam be magamat? Meg még sokan mások : a korlátozások miatt, mert az ember élet minősége került veszélybe a kormány által teremtett korlátok miatt. Hogy jók e az intézkedések? Nem tudjuk! Még nem. Ezt kellene elfogadni, és nem egymást piszkálni, veszekedni, hanem elfogadni a másik döntését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!