Ez egy elég merész kérdés lesz. Miért ér többet egy gyermek élete mint egy fiatal felnőtté (neki is tervei,céljai vannak az életben,karrier,tanulás stb)? Nem személyes kérdés, csak kíváncsi vagyok.
Egy gyerek nem önálló, másokra szorul. Egy felnőtt önálló, maga felelős a dolgaiért.
És akkor megkérdezném, miért ér többet egy fiatal felnőtt, mint egy középkorú? Neki is tervei, céljai vannak. Ha már ezzel érveltél.
Lehet, hülyeséget írok, nem bánom a lepontozást, de mintha olvastam volna, hogy a mama maci is megöli a kisbocsot, ha nincs mit enni, mert nélküle úgyis elpusztulna.
Tehát a nagymacinak lehet még kismacija, de a kicsi a nagy nélkül éhen marad.
10!
Nem a 8-as válaszoló vagyok, de egyetértek vele.
Az én válaszom elég csúnya lesz, utálom a gyereket, így bárkit előbb mentenék meg náluk. Találkoztam már egy magányos kisgyerekkel az utcán, tényleg egyedül volt, ki volt halva a környék, eszembe nem jutott hogy megkérdezzem ki vigyáz rá, simán elmentem mellette.
Annyira fel vannak magasztalva, el vannak kényeztetve a kölykök, semmi szükség nincs rá, hogy még én is pátyolgassam őket.
"Aki a gyereket nem védi, az a saját érdekében bárkit agyonüt"
Ekkora faaszságot.
14.: Marhára gáz ember vagy, és ezt úgy írom, hogy nem vagyok gyerekes, és nem is tervezek gyereket. Eleve nem lehet intelligens ember, aki általánosít, ha pedig a gyerek el van kényeztetve, az a szülő hibája, ergo a felnőtt a hülye.
Én csak gyereknek és állatnak vagyok hajlandó segíteni, a felnőtt teperjen magáért. Aki kiszolgáltatott helyzetben van, az megérdemli a segítséget, de a felnőttekre, akik sokszor a maguk hülyesége miatt jutnak oda, ahol vannak azokra teszek magasról.
"Azért, mert sokkal többről marad le. Szerelemről, első csókról, a kamaszkor izgalmáról, felnőtté válásról. Ez iszonyúan szívszorító. "
Ilyen hülye érvet még nem hallottam. Tehát azért mentenél meg inkább egy gyereket, nehogy lemaradjon az első csókról? 🤣 Tartanád a gyertyát is mi?
Ez olyan mint az abortusz.
Aki elveteti a gyermekét azt máglyán égetik, de aki megszüli és otthagyja a kórházba, vagy árvaházba viszi, azzal meg nem is foglalkoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!