Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez egy elég merész kérdés...

Ez egy elég merész kérdés lesz. Miért ér többet egy gyermek élete mint egy fiatal felnőtté (neki is tervei,céljai vannak az életben,karrier,tanulás stb)? Nem személyes kérdés, csak kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 14:38
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
77%

Egy gyerek nem önálló, másokra szorul. Egy felnőtt önálló, maga felelős a dolgaiért.

És akkor megkérdezném, miért ér többet egy fiatal felnőtt, mint egy középkorú? Neki is tervei, céljai vannak. Ha már ezzel érveltél.

2021. nov. 6. 15:25
 12/51 anonim ***** válasza:
53%
A gyerek nem tudja megvédeni magát, egy 20 éves már igen. Ezért a gyereken segítenék. A 20 éves ússzon ki, fusson el, birkózzon az életéért. A gyerek mind nem képes erre.
2021. nov. 6. 15:35
 13/51 anonim ***** válasza:
78%

Lehet, hülyeséget írok, nem bánom a lepontozást, de mintha olvastam volna, hogy a mama maci is megöli a kisbocsot, ha nincs mit enni, mert nélküle úgyis elpusztulna.

Tehát a nagymacinak lehet még kismacija, de a kicsi a nagy nélkül éhen marad.

2021. nov. 6. 15:37
 14/51 anonim ***** válasza:
34%

10!

Nem a 8-as válaszoló vagyok, de egyetértek vele.

Az én válaszom elég csúnya lesz, utálom a gyereket, így bárkit előbb mentenék meg náluk. Találkoztam már egy magányos kisgyerekkel az utcán, tényleg egyedül volt, ki volt halva a környék, eszembe nem jutott hogy megkérdezzem ki vigyáz rá, simán elmentem mellette.

Annyira fel vannak magasztalva, el vannak kényeztetve a kölykök, semmi szükség nincs rá, hogy még én is pátyolgassam őket.

2021. nov. 6. 15:40
 15/51 anonim ***** válasza:
26%
Az emberiség kultúrája az empátia miatt fejlődik. A kultúra a fiatalok védelme, tanításuk, és az öregek védelme, tudásuk átadása. Aki a gyereket nem védi, az a saját érdekében bárkit agyonüt. Az a faj nem fog fejlődni, nem fog okosodni, marad a krokodilok meg a cápák agyi szintjén, nem lesz történelme, kultúrája, művészete, tudománya, csak zabál, szaporodik és meghal.
2021. nov. 6. 15:41
 16/51 anonim ***** válasza:
87%
Nem hülyeség 13. Az állatvilágban hagyják a kölyköket meghalni vagy megölik, ha például élelem hiány van. Mert a kölykök még gyengék és bármi végezhet velük, akár betegség is, míg egy fiatal életerős felnőtt egyed nagyobb valószínüséggel éli túl. Amúgy nehéz választás, helyzet hozza, hogy ki kit mentene meg. A nem normális szerintem az, amikor egy magzat életét helyezik előtérbe pl. az anya életénél, mint ami most Lengyelországban történt az elmebeteg undorító abortusz törvény miatt, úgy ráadásul, hogy a magzat életképtelen volt, születése után meghalt volna, így viszont a 30 éves hölgy is meghalt.
2021. nov. 6. 15:43
 17/51 anonim ***** válasza:
65%

"Aki a gyereket nem védi, az a saját érdekében bárkit agyonüt"

Ekkora faaszságot.

2021. nov. 6. 15:44
 18/51 anonim ***** válasza:
36%

14.: Marhára gáz ember vagy, és ezt úgy írom, hogy nem vagyok gyerekes, és nem is tervezek gyereket. Eleve nem lehet intelligens ember, aki általánosít, ha pedig a gyerek el van kényeztetve, az a szülő hibája, ergo a felnőtt a hülye.

Én csak gyereknek és állatnak vagyok hajlandó segíteni, a felnőtt teperjen magáért. Aki kiszolgáltatott helyzetben van, az megérdemli a segítséget, de a felnőttekre, akik sokszor a maguk hülyesége miatt jutnak oda, ahol vannak azokra teszek magasról.

2021. nov. 6. 15:46
 19/51 anonim válasza:
77%

"Azért, mert sokkal többről marad le. Szerelemről, első csókról, a kamaszkor izgalmáról, felnőtté válásról. Ez iszonyúan szívszorító. "

Ilyen hülye érvet még nem hallottam. Tehát azért mentenél meg inkább egy gyereket, nehogy lemaradjon az első csókról? 🤣 Tartanád a gyertyát is mi?

2021. nov. 6. 15:48
 20/51 anonim ***** válasza:
27%

Ez olyan mint az abortusz.

Aki elveteti a gyermekét azt máglyán égetik, de aki megszüli és otthagyja a kórházba, vagy árvaházba viszi, azzal meg nem is foglalkoznak

2021. nov. 6. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!