Mit tehetnék h ne járjanak be a szobámba?
A lényeg h szűkös erőforrásokkal rendelkezem.S egy családtagom gondol egyet bejön és leül vagy önhatalmúlag kivisz a mosatlant vagy akármi vagy hozzám ér.
Számomra a magántér és terület szent de ezt mások nem tisztelik és nem igaz h nem látja egy nő h mennyire zavar ha csak úgy bejön .. még ha csak néha tenné ..
Én ritkán járok az ő szobájába.Akkor nem értem miért nem lehet békén hagyni.Eleve introvertált vagyok és ha nincs meg a kellő terem és időm akkor jön az apokalipszis.
Vagy h tegyek utalások ?
Tinihiszti... Mostanában az a menő ha mindenki introvertalt?
Mit tegyél....
1)ne hordj be kaját a szobába - nem kell kivinni a mosatlant
2)ha leveszed a ruhat, hajtsd be egy polcra amit még felveszel, amit nem, vidd ki a szennyesbe..
3)takarits egy héten 2szer, tobbi nap csak ne legyen kupi
4)menj anyuhoz naponta 2szer egy gyors ölelésre v puszira
5)kérd meg, hogy kevesebbet jarjon be a szobába.. Es tadammmm máris kevesebbet megy be.
+1 költözz el... Ugyanis az a szoba még mindig anyudek lakasaban van, ahova akkor megy be ahova akar :D
Egy: tanuld meg az "introvertált" szó jelentését
Kettő: szerelj fel egy riglit a szobád ajtajára.
Három tanulj meg fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!