Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék h ne járjanak be...

Mit tehetnék h ne járjanak be a szobámba?

Figyelt kérdés

A lényeg h szűkös erőforrásokkal rendelkezem.S egy családtagom gondol egyet bejön és leül vagy önhatalmúlag kivisz a mosatlant vagy akármi vagy hozzám ér.

Számomra a magántér és terület szent de ezt mások nem tisztelik és nem igaz h nem látja egy nő h mennyire zavar ha csak úgy bejön .. még ha csak néha tenné ..

Én ritkán járok az ő szobájába.Akkor nem értem miért nem lehet békén hagyni.Eleve introvertált vagyok és ha nincs meg a kellő terem és időm akkor jön az apokalipszis.

Vagy h tegyek utalások ?

2019. szept. 30. 14:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%

Akik elkezdték szidni a kérdezőt, hogy dilis vagy keressen fel pszichológust mert egy idiót anya mellett nem kap magánszférát, az maga se százas. Igen is, nagyon sok introvertált tini van, sokkal több mint extrovertált. De ennél a kérdésnél tök mindegy, hogy melyik, mert mindenkinek kell valamennyi magánszféra, egyedüllét. És ez csak a saját szobájában lehetséges. Mivel sajnos a mai szülők 90%-a bekattan, mire tini lesz a gyerekéből, sajnos ilyen dolgok történnek vele. Nekem 19 évesen sincs egy percem se magamra, mert hozzám is folyamatosan bejárkálnak, azért tudok erről mesélni. Az ilyen szülő csak alibinak mondja a mosatlant, stb. Igazából kontrollmániás, minden percben kontrollálni akar téged. Átjáróházzá teszi a szobádat, mert csak így tud ellenőrizni. A zár egy tök jó megoldás, retesz, stb, de pl akinek harmónika ajtaja van vagy egyáltalán nincs ajtaja (max egy függöny, anno nekem nem volt ajtóm, mert így nem tudom magamra zárni) annak tehát nehéz bezárnia magát. Költözés pedig ha nincs meg 18 éves nem lehet, ha pedig alig múlt el 18 akkor cseszettül nehéz. Sajnos ez ellen nincs megoldás, rájuk a szép szó nem hat, ha visszavágsz nekik, te húzod a rövidebbet. Meg kell szoknod, hogy anyád ilyen, nem tudsz mit tenni. Viszont ennek mellékhatása az, hogy szét fogja cseszni az ideg a szervezetedet, mert ez igenis irritáló egy dolog. Ja és ha fel is rakod a zárat mert van ajtód, készülj rá, hogy másnap már leszereli a fenébe, mert őt meg az fogja irritálni, hogy nem járkálhat be hozzád. Macska-egér harc lesz ebből.

Tehát röviden a megoldás: Igazából nincs.

2019. okt. 1. 00:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Én a hetessel ertek egyet. Nem kell költözni,zárt szerelni, pszichológushoz menni.

Ülj le anyukádékkal és mond el, hogy zavar, ha bejárnak a szobádba. Es mond el, hogy mostantól hajlandó vagy a te életteredet magad tisztán tartani. Ne legyen már mosatlan a szobaban, vidd ki te, pakold el magad után a ruháidat, és rakj rendet heti 1x, és hidd el változni fog. Amúgy napi egy ölelésbe nem halsz bele. Ha hazaérsz öleld meg anyukád apukád, akkor azzal már beérik egész napra. Anyaként en se bírom elnézni a kupit, koszt, és azt se, hogy sokszor egy tiszta pohár sincs a szekrényben mert a gyerekek elhordják és gyűjtögetik napokig amit aztán nem lehet kimosni mert beleszárad a narancslé. Ugye? Nézd más szemével is a gondokat.

2019. okt. 1. 04:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az nem nő hanem anyukád gondolom,ha a saját gyerekem ilyet mondaná rólam az azonnali büntetést Vona maga után .

Amúgy meg

Ahogy már valaki írta

Tartsd rendbe szobádat takarítás ki heti 1x

Ne legyen földön ruhád ,koszost szenyesbe rakd tiszta legyen szekrénybe

Szó nélkül vidd ki a koszos tányért szobából.

Ha látja anyukád hogy rend van mindig ,akkor nem akkar be menni .

De vigyázz a hagyon békén az ölelés el és társaivsl mert vissza üthet .de nagyon

És akkor az lesz bajod hogy nem foglalkozik velem .

2019. okt. 1. 05:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
11...de igazabol hiszti. Honnan tudom? Onnan hogy nemrég voltam tini... Most meg saját gyerekem is van. Amikor szépen játszik a szobába akkor kb csak ranezek (mivel még ovis) ha meg kupi van, akkor bemegyek, és elpakolunk nagyjából együtt. Utana játszhat tovabb. Ha leoltozik tudja hol a szennyestarto.. Enni nem eszik bent. De ha viszonylag rend van, akkor nem zargatom. Engem sem zargattak ha a KÖTELESSÉGEIM teljesitettem. Meg ha a fene nagy introvertaltsagomban odamentem puszit adni es roviden meseltem. Akarmirol. Hogy mi volt suliban, vagy h sokat kell tanulni, vagy ma nem volt semmi extra. Vagy hogy jo lenne delutan kimenni a "kocsmaba". Érdekes utana nem zaklattak.... De a szennyesert se kellett bejonni, sőt a szobaba ha ettem akkor nem onnan kellett osszeszedni a masnapi ebedhez a cuccokat🙄 Sőt még én mosogattam el, nem csak magam után.. Plusz ha főzés kozben ott voltam az elején kuktaskodni, utana siman elvonulhattam. 2 ora mulva kineztem h kell e valami...es tadamm... Volt par ora nyugim... Es nyilvan nem azt mondtam h költözzön el, de az a szoba akárhogy is nézzük a szuleie... Es nehogy mar valaki megmondja h a sajat lakasomba hova nem mehetek be, plane ha csotany telepet csinal belőle. Először legyen rend, utana ne az legyen h 3 napig hozzam se szól csak ha pénz kell, utana ha ez mind megvan akkor kérjen!! meg hogy kevesebbet jarjak be. Nem azt h sose, hanem kevesebbet!!!
2019. okt. 1. 08:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy van külön szobád!
2019. okt. 1. 09:42
 16/16 anonim ***** válasza:
7es és 14es vagyok. Azt még hozzátenném, hogy alapból úgy terveztem a gyerek létszámot a lakásunkhoz vagy a lakást vettem a gyerek létszámhoz... Ez most lényegtelen...úgy hogy legyen később külön zug... DE!!! Valamit valamiért...
2019. okt. 1. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!