Mit csináljak, hogy apu ne nyisson csak úgy be a szobámba?
nagyon kellemetlen tud lenni. zár nincs az ajtón mert elég régi, kopogni soha nem kopog mert h a felnőtt testvéreimnek sem kopogott soha.. ritkán csukom be az ajtómat, csak akkor ha épp elfoglalt vagyok. de pl az előbb is csak ketten vagyunk itthon ő elvolt a szobájában én meg úgy gondoltam h kényeztetem magam kicsit. erre nem telik el 5 perc meg nyílik az ajtóm. a nagyon jó reflexeimnek köszönhetem h semmit nem vett észre.
18/L vagyok szüleim elég idősek mert nagyon kései gyerek vagyok
hú erről eszembe jutott egy saját sztori :D
Még amikor együtt voltam a barátommal, akkor esett meg :D
Pont iott volt, nekem sincs zár az ajtómon, és hát khm ő feküdt az ágyon én meg vettem le a gatyámat, és ott álltam a szoba közepén egy poloban meg egy bugyiban, a nadrágommal a kezemben :D Erre apám benyit hogy le akarja engedni a redőnyt a szobámban (nem direkt nyitott be,ne tudhatta hogy bent vagyunk, mivel akkor is csukva van az ajtóm ha nem vagyok a szobámban.) Nem tudom melyikőnk volt a legjobban zavarban 3unk közül de gyorsan kislisszolt egy bocsival :D
Olyan zavarban volt, hogy fel sem hozta a témát, én meg elpoénkodtam egy blöffel hogy "mivan az ember már nem is öltözhet át nyugodtan?" Na azóta 1. be sem nyit kopogás nélkül, 2. a szobám közelébe sem jön :D
Szóval majd ha 1x nálatok is lesz egy ilyen kellemetlen szitu akkor megtanulja hogy illik kopogni :)
19/L
Szerintem is beszélj vele. Mond azt neki, hogy jó lenne, hogyha kopogna, mielőtt benyit hozzád. Ha olyanok a szüleid, akiknek nem jelent semmit a magánszféra, akkor persze hiába beszéltek meg bármit is, ha addig egyáltalán el is jutnátok.
Ha nagyon zavar és nem tudsz mit csinálni, akkor költözz hozzám, ha jól főzöl, és szereted a rendet én tuti nem fogok rádnyitni, cserébe én is ezt várnám. :D
huszonnyolc ef
Akassz ki egy táblát. hogy:
"NE ZAVARJ!
Maszti-parti"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!