Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy apu ne...

Mit csináljak, hogy apu ne nyisson csak úgy be a szobámba?

Figyelt kérdés

nagyon kellemetlen tud lenni. zár nincs az ajtón mert elég régi, kopogni soha nem kopog mert h a felnőtt testvéreimnek sem kopogott soha.. ritkán csukom be az ajtómat, csak akkor ha épp elfoglalt vagyok. de pl az előbb is csak ketten vagyunk itthon ő elvolt a szobájában én meg úgy gondoltam h kényeztetem magam kicsit. erre nem telik el 5 perc meg nyílik az ajtóm. a nagyon jó reflexeimnek köszönhetem h semmit nem vett észre.

18/L vagyok szüleim elég idősek mert nagyon kései gyerek vagyok

2012. dec. 2. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz beszélni vele erről, és megkérni, hogy kopogjon?
2012. dec. 2. 15:24
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Zárt ne vegyél rá, mert ne csodálkozz, ha csattan a pofon. Legközelebb ülj le vele és beszéljétek meg, hogy mielőtt bejön kopogjon, vagy akkor ne jöjjön be, hanem csak kiáltson be neked, te meg kimész, ha akar valamit. Nálunk így volt.
2012. dec. 2. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Mit tenne,ha egyszer észrevenne közben? Leszidna?
2012. dec. 2. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kérd meg, hogy kopogjon!
2012. dec. 2. 15:26
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

hú erről eszembe jutott egy saját sztori :D

Még amikor együtt voltam a barátommal, akkor esett meg :D

Pont iott volt, nekem sincs zár az ajtómon, és hát khm ő feküdt az ágyon én meg vettem le a gatyámat, és ott álltam a szoba közepén egy poloban meg egy bugyiban, a nadrágommal a kezemben :D Erre apám benyit hogy le akarja engedni a redőnyt a szobámban (nem direkt nyitott be,ne tudhatta hogy bent vagyunk, mivel akkor is csukva van az ajtóm ha nem vagyok a szobámban.) Nem tudom melyikőnk volt a legjobban zavarban 3unk közül de gyorsan kislisszolt egy bocsival :D

Olyan zavarban volt, hogy fel sem hozta a témát, én meg elpoénkodtam egy blöffel hogy "mivan az ember már nem is öltözhet át nyugodtan?" Na azóta 1. be sem nyit kopogás nélkül, 2. a szobám közelébe sem jön :D

Szóval majd ha 1x nálatok is lesz egy ilyen kellemetlen szitu akkor megtanulja hogy illik kopogni :)

19/L

2012. dec. 2. 15:26
 6/10 anonim válasza:
63%

Szerintem is beszélj vele. Mond azt neki, hogy jó lenne, hogyha kopogna, mielőtt benyit hozzád. Ha olyanok a szüleid, akiknek nem jelent semmit a magánszféra, akkor persze hiába beszéltek meg bármit is, ha addig egyáltalán el is jutnátok.

Ha nagyon zavar és nem tudsz mit csinálni, akkor költözz hozzám, ha jól főzöl, és szereted a rendet én tuti nem fogok rádnyitni, cserébe én is ezt várnám. :D

huszonnyolc ef

2012. dec. 2. 15:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ez volt otthon, anyám szerencsére meg tud érteni dolgokat, most már kopog, de apám képtelen, úgyhogy amikor otthon vagyok kénytelen vagyok eltűrne, de egy beszélgetést megér, hátha.
2012. dec. 2. 17:07
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

Akassz ki egy táblát. hogy:

"NE ZAVARJ!

Maszti-parti"

2012. dec. 2. 22:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Beszerzel egy fa éket, és kiékeled alulról az ajtót. Pont olyan mintha be lenne zárva. Persze csak ha befelé nyílik a szobádba.
2012. dec. 3. 06:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy időben az én faterom is folyton bejárkált a szobámba.Úgy kezdődött,hogy megkértem,hogy szereljen már meg nekem valamit és onnantól kezdve úgy érezte,neki joga van akkor benyitni és üvöltözni,amikor csak akar.Én addig balhéztam vele,amég le nem áll.
2012. dec. 3. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!