Miért járkálnak be a szüleim csak úgy a szobámba? Nálatok ez hogyan megy?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
itt megtudhatod másoknál ez hogy megy, tegnap ugyanez volt a kérdés
Vagy ki kell őket zavarni -akár durva, trágár módon is-, vagy pedig hagyni, hadd karattyoljanak, majd hirtelen rájuk mosolyogni, és barátságos hangon megjegyezni: "-Jó, jó, de ez engem marhára nem érdekel, miért zavarsz vele?"
:))
Anyósom mindig a macskát kereste, vagy a telefonkönyvet. Szerintem irigy volt a lányára. Neki már abba a jóban nem lessz része , mint a lányának, sajnos már a lányának sem.
Ezért kell szép anyóst választani, akkor rendbe minden. Hát az após jelölt, papucs.
mert ez az ő házuk/lakásuk.
hozzám nem szoktak kopogni, persze nem is betörnek. és igen, van, hogy beszélgetni akarnak. vajon miért? csak nem azért, mert a lányuk vagyok és érdekli őket, hogy mi van velem és esetleg néha beszélgetni van kedvük? ne haragudj, de kicsit el vagy szállva magadtól. ők nevelnek téged, etetnek, pénzelnek, stb. szerintem a minimum tőled, h nem vagy velük bunkó és tisztelettel bánsz velük és türelmesen meghallgatod őket és elmondod, mi van veled, mert ők a szüleid. persze, hogy tudni akarják, mi van veled, hiszen szeretnek...
igen és ha éppen apuka akkor nyit be váratlanul amikor a lánya éppen meztelenül van mert éppen öltözködik?
ez is természetes?
márcsak ezért is illene bekopogtatni hogy : nem öltözöl?..
Itt sem ismerik a kopogást. Mindig benyitnak, mindegy mit csinálok. Elég idegesítő. Hogyha fent van anya, mindig benyit.. Már nagyon elegem van belőle.
Rászólni nem szólhatok rá mert akkor én lennék a kiskö*sög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!