Állandóan kutat a szobámba, s még mindig beleavatkozik az életembe. Jogosan? 20L
Vegyél egy iratmegsemmisítőt aztán az ajtórésében röhögj nagyokat, mikor megpróbálja összerakni amiket ledaráltál. :)
Egyébként, ha kiakadsz, meg kulcsolod az ajtót, csak adod a lá a lovat, hogy biztos titkod van. Sajnos van aki ilyen. Ha elköltözöl, az is csak addig lesz megoldás, amíg nem mégy nyaralni, mert ha megy virágot öntözni biztos szétnéz majd ott is...
Van zár,de nem zárhatom be,mert "ez a mi lakásunk, nem a te szobád,csak ideiglenes lakhatsz itt"
2. nak: Pont ezért..mert ők nem értenek meg semmit, ha szépen higgadtan megmondom,h kaptam bírságot,de kifizetem. Nem értik meg..Felfújják,hogy ez mekkora tragédia.
Velük nem lehet beszélgetni.
Olvasd el az előbb kiírt kérdésemet a családi kapcsolatok részben: "Mikor lesz ennek vége?"
Nem vagyunk mi véletlen sorstársak? :) Egyébként az évek alatt ez az ember idegeit teljesen tönkreteszi. Nekem önértékelési problémáim lettek a szüleim miatt, és már a legkisebb feszültségre is kiakadok, ha velük kapcsolatban van megint valami. Más emberekkel teljesen más ember vagyok, velük meg megint más. Érdekes kettősséget okoz ez hosszú távon. Próbáld meg az elején megbeszélni velük. Engem mindig azzal nyugtattak, hogy ha elköltözöm, és a saját pénzemből élek, más lesz. De semmi nem változott. Így csak még idegesítőbb, hogy ezt művelik.
Azt hogy ha meg akarod változtatni az eddig megszokott poziciódat a családban akkor néha szembe kell menj az árral.
Tehát azzal, hogy eldugtad ezt az értesítést be is határoltad hogy még mindig függsz és félsz tőlük.
Ha ilyen van, ezentúl ne dugd el, ebben nincs titok, sem szégyelnivaló, ezt most elqrtad de kb mindenki járt már igy. Büntetést kaptál, van fizetésed fizeted, nem örülsz neki, de a te dolgod.
Persze, ha mindezt a szüleid dotálják akkor nem nagyon uúgrálhatsz, de azért a magánéleted határait igy is betartathatod velük, nem csak a szüleid nevelhetnek téged, te is őket, csak kis odafigyelés szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!