Állandóan kutat a szobámba, s még mindig beleavatkozik az életembe. Jogosan? 20L
Akár apám az is még otthon laktam állandóan a leveleimet bontogatta ki, a telefonomat nézegette, elolvasta az sms-eimet, ha valaki hívott akkor rohant oda, hogy ki az kivel beszél mit akar. Teljesen kikészített a hülyeségével. Mikor elköltöztem akkor a szobámba maradt jó sok cuccom irataim és minden amit nem tartottam fontosnak magammal cipelni, erre anyum mondja nem sokra rá, hogy apád mindent végig nézett a szobádban. Hiába jelentkeztem ki onnan még sok levelem oda érkezik és apám mindig olvassa és hív, hogy mit kaptam.
Teljesen bolondnak tartom és hiába mondom neki, hogy semmi köze a dolgaimhoz ő szarik rá és mindent tudni akar.
én 27 éves vagyok, jó keresettel, mégis bele szólnak mindenbe, és kiakadnak, ha pl. jön levél a telenortól, hogy tartozok...onnan tudják, mert anya vagy felbontja (jaj utána vettem észre, hogy neked jött!), vagy 'szemfüles' és tudja, hogy vékonyabb a boríték, mert csak egy levél...után hetekig hallgatom...én úgy gondolom, ez az én dolgom, szerintük nem, mert ha adósságom van, őket lakoltatják ki, persze az mindegy, hogy csak késéről van szó (10-én kapok fizut, a számla 5.-e körül jön, mire befizetem 15.-e van)
sok ilyen volt, rengeteg levél felbontás...én azért nem mondom el, mert ugyanazt kapom akkor is, ha elmondom...plusz nem akarom őket se idegesíteni, mert nem tartom nagy dolognak ezeket, lehet, hogy majd változik a véleményem de amíg meg tudom oldani, addig oké
volt, hogy leültem velük, persze anya mindent tagadott, apa nem ilyen, ő úgy láttam, megérti
mostanában leszokott anya a levél felbontásokról, lassan "kirepülök", lehet ezért, mert már engem se izgat annyira, felőlem nyitogathat, amit akar, lassan 30 éves leszek:-)
engem amúgy sose bántottak fizikailag, szerencsére, csak utána hetekig hallgattam a szónoklatokat...bőven elég volt
nem vagyok egy nagy szám valaki, de elég jó a nyelvérzékem, mennek a nyelvek, és jónak mondható munkám van,. küzdök a diplomáért is, de nekik persze ez sose volt elég
Csak a nyárra költöztem haza, szeptembertől megyek vissza.
Nem függök tőlük csak félek nagyon. Apám mindig terrorba tartott.
'Mikor lesz ennek vége?' kérdés feltevőjének: Amikor olvastam amit írtál,teljesen magamra ismertem..A kettős élet, önbizalom hiánya mind vall rám is..Mindig azt reméltem,hogy mivel ilyenek a szüleim,megerősödöm,és később könnyebb lesz minden. De sajnos az ellenkezője történt...már teljesen tönkrementem miattuk :(
"11:23 valószínűleg azért dugta el, mert már tudja a szülők reakcióját..."
Én értem miért dugta el, de ha a jelenlegi szerepén változtatni szeretne családon belül akkor ezentúl ne rejtegesse, hanem nyíltan vállalja fel.
Igy fognak szembesülni a szülei azzal hogy a kislányuk felnőtt.
engem is a mai napig azért kicsit terrorban tartanak
most, hogy jól keresek, a legújabb az adjak haza pénzt dolog, amit anno, 3 éve én ajánlottam fel, akkor elutasították, mondván, inkább magamra költsem, gyűjtsek, persze akkor is vettem ezt+azt otthonra
más munkahelyem van, azóta szóltak, adjak haza (alapvetően ez tök oké) 50.000 forintot , ami a fizum 30%-a, hát kicsit soknak gondoltam, plusz az egészségp.-i kártyámat is anyu (havi 12.000) használja
mindegy, egy ideig így ment, aztán meg kevesebbel, mert kiadásim lettek, fixek, hát hallgattam is....egyébként egy bazi nagy, szép, kertes házban élünk, tehát nem halunk éhen
Igen, azért dugtam el. Mert tudtam,hogy mi lenne. Meg minek idegesítsem őket ezzel?
Független emberek vagyunk már, ha nem találják pár hónap alatt rendeztem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!