Mit tegyek ha a húgom mindig lehúz mindennel és már bemegy lopni a szobámba?
állandóan tőlem kunyermál cigit, csokit, sütit amit a saját pénzemből veszek. pedig ő is vehetne magának, kap anyutól és meg is mondtam neki de nem használt.
egy ideje eldugom ezeket meg letagadom hogy vannak, de akkor bemegy a szobámba ha nem vagyok ott és mindent szétfötör. régen ha megtalálta lopott belőle, most már nem a szobámba teszem így nem találja és meg van sértődve.
ha megyünk valahová, mindig otthon felejti szándékosan a pénzét hogy én hívjam meg.
egyszer baromi nagyot égtünk mert elmentünk kávézni és nekem pont annyi pénzem volt hogy a sajátomat tudtam állni. nagyon mérges lettem hogy megint ezt csinálja. megmondtam hogy nem tudom kifizetni, oldja meg és elhúztam (lehet hogy gonosz dolog volt de úgy érzem megérdemelte). bőgve hívta anyut és persze megint én voltam a rossz, gonosz, amiért nem pénzelem Ő Nagyigényűségét.
nagyon elegem van belőle, az aprópénzemet is lopta(mindig forintra számontartom csak ezt ő nem tudja).
most már bankban tartom a pénzem, de nagyon elegem van.
mit lehetne csinálni?
ő 18 én 19
tudok nem-et mondani de akkor napokig nem szól hozzám
ja és ugyanúgy kutat a szobámba sőt, anyámnak elmondja hogy megint nem kínáltam meg ezzel meg azzal
és még anyám engem szid le hogy hogy lehetek ilyen önző... de hát miért adjak csak folyton én? ő bezzeg nem vesz soha semmit, ott tárolgatja a pénzét
más lenne ha sok pénzem lenne de nem érzem fair-nak hogy folyton én hívjam meg mindenre mikor ő azt sose viszonozza és ugyanúgy vehetne magának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!