Hogy tudnám ránevelni anyámat arra, hogy mielőtt beront a szobámba (ajtó csukva) kopogjon?! Számtalanszor kértem, néha kopog de akkor is válaszra se várva nyit is be, ajtóm meg nem zárható.
Kezd elegem lenni abból, hogy csak úgy beront... Alapból szerintem bunkóság másra rátörni, meg amúgy is...
16f
Ami érdekes, ha nagyanyám látogatóba jön, kopog és megvárja, míg kimegyek, vagy kiszólok, h jöjjön be...
Ez esetben teljes joggal mérges a Kérdező... Esetleg valami nehéz dolgot az ajtó elé tolhatsz, akkor egy kicsit visszapattan:D
Vagy olyan dolgot teszel az ajtó elé, ami eldőlve nagyon hangos. Pl ásványvizes palackokból piramis. Vagy konzervdobozokból piramis:D
Egy A/4-es lapra kiírod rikító színű filctollal, hogy "Kérlek kopogj!"
irigylem a problémádat. Nálunk be sem tehettem az ajtót. Sőt, apám többnyire az én szobámban tanyázott, mert ott kényelmes a heverő. Nem is volt szobám gyakorlatilag.
Sajnos a kérésen kívül sok mindent nem tehetsz, mert anyád nehezen fogja megérteni, miért akarsz bezárkózni. Szólj minden egyes alkalommal neki. Esetleg ékeld ki az ajtót!! Akkor nem tud benyitni!
Ronts rá te is sokszor, és ha nehezményezi említsd meg neki, hogy neked is ugyanilyen f.os. Amúgy meg pár száz ft-ért lehet venni reteszt.
Amúgy kedves első, és ha épp tényleg maszturbált és rányitott? Az nem bűn, de én se örülnék, ha nem lehetne nyugodtan matyizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!