Ez sok mindentől függ. Hogyan tudom meg. Ha ő mondja el, esetleg még aznap vagy 2-3 napon belül, akkor talán jár neki egy esély. Ha más mondja meg, ő meg eleinte tagadja, akkor biztosan repül. Ha egyszeri alkalom, az még megbocsátható, de ha viszonya van valakivel, az már nem.
Az is lehet hogy visszacsalnám. Nem tudom. Nem történt még velem ilyesmi, szerencsére. 20L
2009. okt. 13. 11:15
2/12 anonim válasza:
Dehogy mennék. Először is letisztáznám, hogy mi volt. Sima félrekefélés, vagy pedig egy kapcsolat kezdete, mert beleszeretett a lányba. Ha beleszeretett akkor nincs mit tenni, el kell engedni. Ha csak sima dugás volt, akkor megkérdezném, hogy mégis miért tette stb. Ha pl úgy csalna meg, hogy terhes vagyok, és el vagyok tiltva a szextől, akkor simán kirúgnám, szó nélkül. Az ocsmány.
Szóval ha csak egyszerű érzelemmentes szex volt, mindenképp megpróbálnám megoldani, és valahogy elfelejteni.
2009. okt. 13. 11:33
3/12 anonim válasza:
Nem rohantam válóperes ügyvédhez, és a csomagjait sem tettem ki. Vártam, próbáltam beszélni vele, esetleg helyrehozni, De semmi nem érdekli. 39 éves vagyok, van két gyerekünk, 12 éve vagyunk együtt. Az elmúlt kilenc hónapban semmi sem történt, ezért mostmár elmentem ügyvédhez, és elindítom a válást. Évekkel ezelőtt már volt hasonló szitu, akkor megkapta az "utolsó esélyt."
2009. okt. 13. 11:53
4/12 anonim válasza:
csomag ki, ő meg utána!!
majd tisztázzuk, ha lecsillapodtak a kedélyek, a válás pedig csak ezek után.
nem tudnám elviselni, hogy hozzám érjen, amikor előtte mással volt, és lehet, hogy közben pont arra a másikra gondolna. 1 esély van, és azt nem kell eljátszani.
Én így vélekedek erről.
2009. okt. 13. 12:09
5/12 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó hozzászólóval, bennem végérvényesen eltörne valami.... és ez nem büszkeség, egyszerűen csak nem tudnám már úgy szeretni, nem tudnék hozzábújni.... Akkor meg mi értelme? Remélem, megoldódnak a problémáitok, sőt azt remélem, csak "elvileg" tetted fel ezt a kérdést.
2009. okt. 13. 12:18
6/12 anonim válasza:
En nem tudtam megbocsajtani, pedig probaltam. 3 hettel a kiderules utan mar megundorodtam tole es nem vagytam ra. Ha valaki eljatsza a bizalmam,akkor mar nincs eselye.
2009. okt. 13. 12:19
7/12 anonim válasza:
Hát nagyon nehéz lenne.... Attól függ, milyen lenne az a megcsalás. Ha egyszer "elgyengült" de utána megbánta és láthatóan teper, akkor valószínűleg megbocsájtanám Neki, de iszonyú nehéz lenne a bizalmamat visszaszereznie és abban sem vagyok biztos, hogy erre később nem menne-e rá a kapcsolatunk. De akkor az esélyt megkapná. Viszont ha viszonya van mellettem (tehát többször ugyanazzal, de akár többször mindig mással), akkor az már megalázó és ott már nem elgyengülésről beszélünk, hanem a másik semmibe nézéséről, ezért azonnal válnánk, illetve kitenném a szűrét. De még leírni is rossz, szerencsére el se tudom képzelni, hogy bármi ilyen lenne! :)
2009. okt. 13. 12:49
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem raknám ki egyből (kivéve ha menni akar). De egy ideig tuti egymás mellett élnénk, amíg le nem csitulnak a kedélyek. Eközben is figyelgetném a reakcióját, hogy megbánta-e, közeledik-e felém. Minden ettől függne.
2009. okt. 13. 12:58
9/12 anonim válasza:
Nagyon nehéz kérdés. Annyira szerettem a férjemet hogy nem tudnék élni nélküle, de ha megcsalna nagyon fájna és nem élném túl. Nem tudom mit tennék. Szerintem amilyen buta liba vagyok vissza fogadnám.
2009. okt. 13. 15:21
10/12 anonim válasza:
Én azon nyomban dobálnám ki a csomagjait,de nem az ajtó elé,hanem az ablakon. Ennyi tartás szeirntem legyen az emberben,hogyha a párja mást kefél akkor ezt ne tűrje el.Én sosem türném pedig nagyon szeretem,mindennél jobban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!