Kitennétek ilyen táblát, ha lehetne kapni? A baba alszik.
Bár mi kertes házban lakunk, de én biztos kitenném, ha emeletesben élnénk...
Egyébként a kertes ház sem leányálom, itt megy mellettünk a főút... A "kedvencem" az, amikor éjjel a vad motorosok mennek a környékbeli motoros klubba, és itt húzatják az ablakunk alatt a böhöm nagy hangú gépeiket. Néha még én is szívbajt kapok, nemhogy a gyerek...
Ellenük viszont legfeljebb a hegyes szögek lennének hatékonyak, nem a tábla. Bár arra is gondoltam már, hogy a ház előtt kirakok egy táblát, hogy "Kisgyerek alszik a házban, kérlek, ne itt bőgesd a járgányodat!"...
Baarátnőm kiragasztotta lent a csengőre, hogy "kérem ne csengessen, újszülött babánk van". Erre még az idióta postás is nekik csengetett fel, hogy engedjék be a lépcsőházba.
Hát ilyenek az emberek, vagy lelopják, vagy figyelmen kívül hagyják.
Ha nem így lenne biztos kitenném a táblát!
Most lehet, hogy le leszek pontozva, de a mi babánkat (és gondolom, a legtöbbet) semmi nem zavarja, ha alszik. 2 hónapos a kisfiam, múlt héten voltak nálunk éjszakáig a barátaink, jó, nem ordíttattuk a zenét, de azért nem suttogtunk. Az ajtókat direkt nyitva hagytuk, hogy halljuk, ha sír a gyerek, de gyönyörűen aludt.
Szerintem nem jó arra szoktatni, hogy csak néma csendben tudjon aludni. De ez csak az én véleményem persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!