Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kitennétek ilyen táblát, ha...

Kitennétek ilyen táblát, ha lehetne kapni? A baba alszik.

Figyelt kérdés
A múltkor láttam egy dokumentum filmben, a kilincsre volt kiakasztva, jó ötletnek tartom, csak a szomszédoknak biztos meg lenne a véleményük.
2010. jún. 23. 13:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Rögtön ellopnák:((((
2010. jún. 23. 14:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha rossz alvó lenne, és felébredne minden zajra, a szomszédok pedig kimondottan hangoskodnak, én kitenném. Extrém esetben én magam készítenék egy ilyet valami frappáns szöveggel, rajzzal. (Na persze nem azt várnám, hogy a szomszédok lábujjhegyen és suttogva közlekedjenek, de ha hangosak, megtenném.)
2010. jún. 23. 14:02
 3/13 A kérdező kommentje:
Pl. ne vágják be a bejárati ajtójukat, vagy nem nyomják a csengőt, mint az eszetlen. Vagy ne ordibáljanak le a földszintre a harmadikról.
2010. jún. 23. 14:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Sajnos szerintem nem foglalkoznának vele.Tapasztalat...
2010. jún. 23. 14:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Szólni én már nem szólok, mert a felettünk lakóval azért nem állunk beszélőviszonyban, mert egyszer szóltam, akkor még nem volt meg a babánk, még ő fenyegetett meg a végén. Ez meg csak egy jelzés lenne, bár persze, ha ha primitív a szomszéd, akkor nincs mit tenni.
2010. jún. 23. 14:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én annak idején tettem ki, mert a postás mindig akkor jött (és természetesen csengetett :-) ), amikor a baba délelőtti alvása volt :-) Nagyon aranyosan elfogadta, és utána mindig kopogott :-)
2010. jún. 23. 14:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Bár mi kertes házban lakunk, de én biztos kitenném, ha emeletesben élnénk...

Egyébként a kertes ház sem leányálom, itt megy mellettünk a főút... A "kedvencem" az, amikor éjjel a vad motorosok mennek a környékbeli motoros klubba, és itt húzatják az ablakunk alatt a böhöm nagy hangú gépeiket. Néha még én is szívbajt kapok, nemhogy a gyerek...

Ellenük viszont legfeljebb a hegyes szögek lennének hatékonyak, nem a tábla. Bár arra is gondoltam már, hogy a ház előtt kirakok egy táblát, hogy "Kisgyerek alszik a házban, kérlek, ne itt bőgesd a járgányodat!"...

2010. jún. 23. 14:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Baarátnőm kiragasztotta lent a csengőre, hogy "kérem ne csengessen, újszülött babánk van". Erre még az idióta postás is nekik csengetett fel, hogy engedjék be a lépcsőházba.

Hát ilyenek az emberek, vagy lelopják, vagy figyelmen kívül hagyják.

Ha nem így lenne biztos kitenném a táblát!

2010. jún. 23. 15:18
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

Most lehet, hogy le leszek pontozva, de a mi babánkat (és gondolom, a legtöbbet) semmi nem zavarja, ha alszik. 2 hónapos a kisfiam, múlt héten voltak nálunk éjszakáig a barátaink, jó, nem ordíttattuk a zenét, de azért nem suttogtunk. Az ajtókat direkt nyitva hagytuk, hogy halljuk, ha sír a gyerek, de gyönyörűen aludt.

Szerintem nem jó arra szoktatni, hogy csak néma csendben tudjon aludni. De ez csak az én véleményem persze.

2010. jún. 23. 15:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi panelban lakunk, a csengőt átcelluxoztam, és ráírtam, hogy KOPOGJ! Nem a baba miatt, hanem utálom, ha nyomják a csengőt, mint állat. Sokan nem veszik észre sajnos.
2010. jún. 23. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!