Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kitennétek ilyen táblát, ha...

Kitennétek ilyen táblát, ha lehetne kapni? A baba alszik.

Figyelt kérdés
A múltkor láttam egy dokumentum filmben, a kilincsre volt kiakasztva, jó ötletnek tartom, csak a szomszédoknak biztos meg lenne a véleményük.
2010. jún. 23. 13:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mikor húgom pici volt, anyám rakott ki kis táblát, másnap virított a mellette a felirat:

megoldás:füldugó a babának.

ennyit az emberekről

2010. jún. 23. 16:23
 12/13 anonim ***** válasza:

15:35:

Igen, az lehet, hogy amikor sok inger éri egy nap a babát, akkor később bárhol képes elaludni, de ez nem jelenti azt, hogy az a természetes, hogy a kicsi az éjszaka közepén dörgő robajra, vagy hangos csengőre riad fel minden másnap.

Nálunk is volt olyan, hogy a másfél évesemmel kis-lagziban voltunk, és a prücsök éjfélkor szó szerint az üvöltő sramlizene közepén aludt el az apja ölében. De most képzelj el egy olyan helyzetet, amikor a legszebb álmodból egy hirtelen, erős zajra riadsz fel. Velem felnőttként is előfordult, hogy egy nagyobb mennydörgésre riadtam, úgy vert a szívem, azt hittem, leszakadt a ház...

Egy dolog az alapzaj (de az sem egészséges, hiszen a szervezetnek pihenésre van szüksége, ahhoz pedig nyugalom kell), de a hirtelen erős zajok, mint pl. egy csengő, vagy egy szirénázó mentőautó, esetleg egy hirtelen felberregő Harley Davidson igenis bárkit felébreszthetnek, nemcsak egy babát.

2010. jún. 23. 17:36
 13/13 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nálunk a felső szomszéd olyan, mintha bowling golyókat dobálnának. És nem a monoton zaj a baj, hanem a hírtelen zaj. Még én is felébredek, nem egyszer volt, hogy a szomszéd éjjel is gondolom, leejtett valamit és csak arra ébredtem, hogy ki akar ugrani a szívem.

A babám akkor alszik el a legkönnyebben, ha a kezemben tartom és közben beszélgetünk. Ja és nálunk az a tapasztalat, hogy kisebb korában nem zavarták ennyire a zajok, mint mostanság.

2010. jún. 23. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!