Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Így is kitennétek aludni? 7...

Így is kitennétek aludni? 7 és fél hónapos.

Figyelt kérdés

Mióta jó idő van ismét, a kislányom mindig kis séta után kint alszik a kertben. Imádja, kifejezetten követeli. Idebent előfordul, hogy kidől az etetőszékben, de ha nem teszem ki, lehet h nem fog elaludni egyáltalán.

Azt mondják délutánra ideér a hamu, ami egész Európa légiközlekedését bénítja. Lehet, hogy nem tenne jót most neki a friss levegő?

2010. ápr. 16. 08:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha ideér nem tenném ki.
2010. ápr. 16. 08:07
 2/13 A kérdező kommentje:
kitennétek... bocsi
2010. ápr. 16. 08:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy nem lenne helyes. Kicsit aggódom, mert alig aludt most éjjel. Estére teljesen ki fog purcanni.
2010. ápr. 16. 08:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Az nem 10000 m magasságban terjed???
2010. ápr. 16. 08:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Bocsánat, lehet, hogy nagyon tájékozatlan vagyok, de mi fog ideérni? Nem értem. Igy sajnos nem is tudok válaszolni. :(
2010. ápr. 16. 08:19
 6/13 A kérdező kommentje:
17 ezer? Nem tudom, azt írták ilyen dózis nem egészségkárosító hatású és nem is mérgező. Mondtak már mindent, azért mégis még olyan pici. Nem nagyon találtam olyan anyagot a neten, amiből egyértelmű.
2010. ápr. 16. 08:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Hamufelhő, Izlandon kitört egy vulkán
2010. ápr. 16. 08:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Utánna olvastam .. :) Hááát az azért elég magasan terjed szerintem, de biztos ami tuti én maradnék bent vele. De figyelni kell szerintem, hogy mit is mondanak mennyire szennyezi a levegőt.
2010. ápr. 16. 08:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Most az m1-en azt mondta a s szakértő, hogy "azt mondják..." ez konkrétan nem mérgező, de elhomályosítja majd a napot és volt olyan, ami tele volt kéndioxiddal és vastag porréteget képzett. Köszi... még figyelek.
2010. ápr. 16. 08:30
 10/13 A kérdező kommentje:
Na, most egyetlen cikket találtam, mely szerint jelentős károkat okozhat főleg növényzetben, persze mennyiség függő. Ami azért poén, mert azt mondják, nem mérgező, de jelentős mennyiségű. Biztos túlaggódom, de lehet, hogy ma du. nem alszik kint a manó.
2010. ápr. 16. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!