Mennyire nehéz (volt nehéz) 18 éves kor után a szülőktől való függetlenedés( különválás), önállósodás( személyes példákra lennék kiváncsi)?
Nem egyszerű valóban. Én 19 voltam amikor elköltöztem. Kerestem egy munkát és kivettem egy albérletet. Hát sajnos nem kaptam szülői segítséget, kevés pénzem volt mondjuk ez azóta sem sokat változott.
Nem könnyű új életet kezdeni, főleg ha hasonló lesz az életudad mint sokunknak, nem ez lesz az első akadály amit le kell küzdened. Újra és újra új életet kell kezdeni, költözni, munkát váltani, tapasztalatot szerezni es reménykedni, hogy egyszer megállapodsz valahol.
Engem úgy neveltek, hogy 18 évesen a teljes háztartás vezetése megvolt, nem volt benne kihívás. Nekem csak a pénz hiányzott az önállósodáshoz, de maga a munka se volt ismeretlen, mivel diákmunkát előtte is csináltam.
Mire anyagilag is meg tudtam oldani az elköltözést, már kifejezetten megkönnyebbültem, hogy végre mehetek és intézhetem csak a saját dolgomat és nem mindenki másét is. A pénz nehéz kérdés volt az elején, de mindig találtam arra is megoldást, nagyon olcsó menükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!