Milyen jövő vár ránk, oltatlan emberekre? Tényleg megtehetik azt, hogy ellehetetlenítik az életünket?
Nem vagyok beoltva, amíg lehet, nem is leszek, nem akarom, ennek ellenére semmi bajom azokkal, akik kérték az oltást, nem érdekel, az ő dolguk, legyen mindenkinek a saját döntése, nem ez alapján ítélek meg embereket.
Viszont undorító, amit egyesek képesek. Hallottam olyanról, akinek a saját anyja azt mondta, hogy amíg nincs beoltva, be ne tegye a lábát a házába és olyat is láttam, hogy párok ezen összevitáztak, nyomást gyakoroltak egymásra (az oltott fél az oltatlanra). Különben is, mi ez már, hogy vannak az "oltottak" és az "oltatlanok" és ez alapján ítélünk meg embereket? Szerintem nagyon gáz.
Azt, hogy milyen jövő vár ránk, én már őszintén nem tudom, semmi pozitív nem jut ennek kapcsán az eszembe.
Itt most már nem emberek vannak, hanem homo oltatlanusz meg homo emerenes.
Én sem vagyok még beoltva, de ha rám kényszerítik, akkor mit csináljak? Nem fogok a tanyára költözni, mert ennek a vírusnak még 2023-ban sem lesz vége. Mindig újabb és újabb variációk jönnek majd, az oltás hatóanyagán is változtatnak. Azzal már viszont nem számolnak, hogy az immunrendszer gyakorlatilag sokkot fog kapni. Idősként és krónikus betegként bolond lennék nem beoltatni magam, de fiatal vagyok és egészséges, feleslegesen nem fogok mérget szúratni magamba. Mondhatnak akármit, de mi van ha évekkel később derül csak ki, hogy meddőséget okoz az oltás?
Kérdező, fogalmam sincs, hogy mi történne, ha kötelezővé tennék... a legvalószínűbb, hogy bebörtönöznek vagy leszíjaznak és beléd szúrják az anyagot, így vagy úgy.
Eddig minden fasiszta ideológia elkerülte az eü-t, a rendszerváltás előtt pont ezért volt okos ötlet orvosnak tanulni, hiszen a kommunistákat is meg kellett gyógyítani. Most ezek az undorító politikai játszmák beférkőztek az egészségügybe is. Tegyék kötelezővé az idősek és a krónikus betegek számára, ha nagyon muszáj és problem solved. A fiatalokat meg a gyerekeket viszont hagyják békén!
"a legvalószínűbb, hogy bebörtönöznek vagy leszíjaznak és beléd szúrják az anyagot, így vagy úgy"
Ha ez a rendszer jön el, keresni fogok egy orvost, aki a megfelelő összegért papíron beolt, a kotyvalékot pedig a lefolyóba lövi.
Biztos találok ilyent, ez végülis Magyarország.
Szerintem az eddig oltatlanok között azért lesz jó pár akik 1-2 év elteltével beoltatják magukat. Akkor gondolom már nem fogják azt mondani, hogy kísérleti cucc meg hasonlók ha látják hogy az oltottak még mindig élnek és virulnak.
Esetleg lesznek akik akkor oltatnak majd ha tényleg egyértelmű lesz egy negyedik hullám során hogy az oltatlanok sokkal rosszabbul jönnek ki ha elkapják.
Akik másfél 2 évvel a vakcina megjelenése után sem akarnak oltatni úgy hogy a járvány még mindig köztünk lesz az meg vessen magára mert onnantól kezdve már semmi logika oltásellenesnek maradni.
"Soha nem oltatok bármi is lesz" típusú emberek jöhet a lepontozás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!