Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen jövő vár ránk, oltatlan...

Milyen jövő vár ránk, oltatlan emberekre? Tényleg megtehetik azt, hogy ellehetetlenítik az életünket?

Figyelt kérdés
Ti mit fogtok csinálni, Sorstársak?

2021. júl. 26. 22:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/138 anonim ***** válasza:
16%

"Konkrétan az egészséges embereket büntetik akik nem terhelik az egészségügyet"

Az oltatlanokat "büntetik" (valójában az oltottakat jutalmazzák, nem büntetnek), és pont azért mert egy járványhelyzetben ők járulnak hozzá leginkább az egészségügy leterheléséhez.

2021. júl. 27. 08:35
 22/138 anonim ***** válasza:
27%

"Az oltottakat jutalmazzák" igen , nagy jutalom szintén maszkot

viselni, utazás előtt covid tesztet csinálni, meg utána megint 2 hétig karanténban ülni.

2021. júl. 27. 08:47
 23/138 anonim ***** válasza:
88%
Remete leszek, pont úgy látom a dolgokat, mint a 2. válaszoló. Eddig sem akartam a társadalom része lenni, most méginkább rátett egy lapáttal ez a koronahiszti.
2021. júl. 27. 08:56
 24/138 anonim ***** válasza:
88%

"és pont azért mert egy járványhelyzetben ők járulnak hozzá leginkább az egészségügy leterheléséhez."

Igen?Akkor kérlek magyarázd már meg h hogyan terheltem le az egészségügyet azzal h nem lettem beteg,nem oltattam ezért egy percet nem vettem el az orvosoktól,nem mellesleg én bűnös nem kovidos/oltatlan dolgoztam a karanténosok helyett is a munkahelyemen...

2021. júl. 27. 10:09
 25/138 anonim ***** válasza:
18%

Gratulálok a bravúros logikádhoz Lidlipú!

Tehát te egyszer átmentél a piroson és nem okoztál tömegbalesetet, akkor mostantól nyugodtan terjeszted, hogy hülyeség az összes közlekedési lámpa, bármikor bárhogy át lehet rajta menni mindenkinek, mert NEKED EGYSZER sikerült.

2021. júl. 27. 12:29
 26/138 anonim ***** válasza:
88%

Személyeskedés helyett várom a válaszod h a járványhelyzetben mivel terheltem le az egészségügyet azzal h makk egészséges vagyok?

Tételesen sorold fel h mit költött rám az egészségügy?Kitől mit vettem el azzal h végeztem a dolgomat és tartottam a beteg kollégáim helyett a frontot?

Ezekre válaszolj,ne csak habogjál,ezek tények, te meg csak dobálózol a közhelyekkel.

2021. júl. 27. 13:02
 27/138 anonim ***** válasza:
88%
17, mar nem azert, de ez hol erdekel engem? inkabb oltassam be magam amivel barmi bajt eloidezhetek MAGAMBAN, de legalabb MASOKAT megvedek? aki akarta megvédte magat, abba ne szóljunk mar bele hogy mas meg hogy dont. ennyi erovel akkor kb mindenki veszélyezteti a masik eletet ilyen vagy olyan módon… 19 evesen en nem szeretnem eladni magam egy kartya miatt, meg azert mert szethazudjak magukat a számokról, egy atlag nap meghal 100-200 ember, nem az osszes a koronában halt meg, csak jo rafogni. mindent bekajaltok xD
2021. júl. 27. 13:12
 28/138 anonim ***** válasza:
23%

Lidlipú. Teljesen mindegy, hogy személy szerint nálad hogy alakult.

A tavaszi hullámban háromszáznyolcvanvalahány-ezren nem terhelték az egészségügyet, tizenvalahányezren meg igen. Ez pont elég volt ahhoz, hogy a környékünkön (és amennyire tudom, nagyjából mindenhol máshol is) a létező összes szakrendelés bezárjon, mert mindenkit a covid osztályokra vezényeltek át.

Ha a következő körben megint megtelnek a kórházak, és ezúttal főleg oltatlanokkal, akkor azt hiszem, nyugodtan mondhatom majd, hogy miattuk nem kapok ellátást már megint, bármi bajom van. Nincs szemészet, nincs bőrgyógyászat, nincs gasztroenterológia, nincs rákszűrés, még egy szaros laborvizsgálatot sem lehet kérni, bármi bajom van, hordjam ki lábon, és reméljem nagyon, hogy nem komoly, és majd magától elmúlik.

Ti meg azt vizionáljátok egy maszktól meg pár teszttől, hogy üldözöttek vagytok, nálatok senkinek nem rosszabb, és problémátok egyedül nektek lehet. Röhejes.

Ne oltasd be magad, leszarom. Remélhetőleg így sem lesz már olyan erős a következő hullám. De ha mégis, és neked a lezárások alatt vérezni kezd a segged, vagy valami furcsa csomó kezd nőni a bőrödön, akkor ne sírjál, hogy senki nem vizsgálja ki, mert azzal vannak elfoglalva, hogy a szerencsétlenebbül járt "korlátozhatatlan" társaidra kötözgessék az infúziót.

Egyébként nem bánnám azt sem, hogy hányan nem oltatják be magukat, ha legalább azt megtennék, hogy nem másznak bele betegen csakazértis mindenki képébe. És akkor talán nem lenne egy betegből egy hét alatt százötven.

De az ilyen idióták azt csinálják, mert nehogy már őket azzal korlátozza valaki, hogy otthon kelljen maradniuk, mikor göthösek. Mert az is elnyomás! Mint a maszk meg a teszt. Szörnyű diktatúra.

Jobb is, ha kivonultok a társadalomból, mert én is unom már ezt a szart, és szerintem nélkületek hamarabb, vagy legalábbis kevesebb szívással túl lennénk rajta.

2021. júl. 27. 13:38
 29/138 anonim ***** válasza:
95%

Felesleges vitatkozni, mindenki aki akarja beoltatja magát, aki nem akarja az nem oltatja magát.

Ezt a leterhelik az egészségügyet szarságot meg bátran engedd el, mert az egészségügy a koronavírus előtt is egy kalap szar volt, nagyapám egy sima kivizsgálásra ment be, aztán már nem jött ki, pedig ez még bőven a covid előtt volt. Simán hazaküldték, hogy nincs trombózisa, aztán láss csodát este visszakerült tüdőembóliával és nem élte túl, pedig ezt leszámítva egy kirándulós, makk egészséges öregember volt.

A nagyanyám meg elesett a kertben, combnyaktörést kapott, aztán meghalt. Mondjuk nála legalább nem lehet perelni a kórházat, mert a lapjára azt írták rá, hogy covidos volt.

Szerintem az utóbbi pár évben rengeteg embernek van hasonló sztorija, úgyhogy nem az oltatlanok terhelik le azt a fene jó egészségügyet.

2021. júl. 27. 13:40
 30/138 anonim ***** válasza:
69%

"Lidlipú. Teljesen mindegy, hogy személy szerint nálad hogy alakult."

Ja ,teljesen mindegy?

Akkor meg főleg ne ugasson bele senki h oltatom e magam vagy sem!!!

2021. júl. 27. 13:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!