Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen jövő vár ránk, oltatlan...

Milyen jövő vár ránk, oltatlan emberekre? Tényleg megtehetik azt, hogy ellehetetlenítik az életünket?

Figyelt kérdés
Ti mit fogtok csinálni, Sorstársak?

2021. júl. 26. 22:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/138 anonim ***** válasza:
86%

28! Azt remélem sejted olvasott, művelt ember létedre, hogy nagyban immunrendszer függő, hogy hogy esel át a víruson. Egy oltott is ugyanúgy elkaphatja, bele is halhat. Ha az oltatlannak jobb az immunrendszere, akkor simán átvészelheti.

Téged senki nem veszélyeztet, ha be vagy oltva, az oltatlanoktól függetlenül is megkaphatod, akár egy másik oltottól is. Remélem sikerült megérteni amit írtam, mert ennél szájbarágósabban nem megy.

Kérlek ne a tévés propagandát nyomd, hanem használd az eszed!

2021. júl. 27. 13:42
 32/138 anonim ***** válasza:
41%

"De ha mégis, és neked a lezárások alatt vérezni kezd a segged, vagy valami furcsa csomó kezd nőni a bőrödön, akkor ne sírjál, hogy senki nem vizsgálja ki, mert azzal vannak elfoglalva, hogy a szerencsétlenebbül járt "korlátozhatatlan" társaidra kötözgessék az infúziót."

Na ,ki vizionál hülyeségeket???

2021. júl. 27. 13:44
 33/138 anonim ***** válasza:
12%

Nem is mondtam, hogy addig annyira szuper volt. De legalább VOLT, és nyilván nagyságrendekkel több ember életét mentette meg, mint ahányét nem.

Most is éppen van, aztán remélem, hogy így is marad, és ősszel-télen nem szűnik meg megint.

2021. júl. 27. 13:47
 34/138 anonim ***** válasza:
74%

"Jobb is, ha kivonultok a társadalomból, mert én is unom már ezt a szart, és szerintem nélkületek hamarabb, vagy legalábbis kevesebb szívással túl lennénk rajta."

Ez igaz ,mivel a magamfajta immunrendszere kitörölte a segggét ezzel a vírussal és és akkor nem is lett volna járvány...

2021. júl. 27. 13:48
 35/138 anonim ***** válasza:
16%

Nem én. Azt hiszed, senkinek nem lett volna szüksége a megszűnt eljárásokra, meg azt, hogy neked sem lehet pont abban a pár hónapban semmi bajod?

2021. júl. 27. 13:50
 36/138 anonim ***** válasza:
18%
Hopp, eljárásokra helyett ellátásokra.
2021. júl. 27. 13:51
 37/138 anonim ***** válasza:
82%

Ezt kérdezd meg viktorkától,h miért küldték haza a sok beteget meghalni és miért járvány idején cseszegette az egészségügyet új bértörvénnyel...

Mellesleg ahogy az egyik válaszoló is írta ahogy tönkretették az egészségügyet a járvány előtt is a végét járta meg most is...

A magyar kórházakba az emberek nem gyógyulni járnak hanem meghalni...

2021. júl. 27. 14:00
 38/138 anonim ***** válasza:
39%

Tudom, hogy oltatlanok is elkaphatják/továbbadhatják, de ilyenkor mindig elfelejtjük megemlíteni, hogy egyrészt jóval kisebb eséllyel, másrészt a betegség lefolyását az oltás jelentősen enyhíti.

Az Egyesült Királyságban most buknak át egy szép nagy fertőzési hullám tetején, a halálozási hullám meg épphogy látszik a grafikonon. Az előzőeknél szépen tornyosult az is, a jelenlegi átoltottság mellett viszont nem.

Oltott vagyok, viszonylag fiatal. Lehet, hogy simán átvészeltem volna oltás nélkül is. De egy oltatlan sem tudhatja magáról soha, hogy teljesen egészséges-e, vagy csak annak tűnik. Persze az általános esélyek és tendenciák nyilvánvalóak, értem én, hogy egy minimális valószínűséggel bekövetkező bajtól nem tojja magát össze valaki. Csak én az oltással is így vagyok, mivel úgy tűnik, finoman szólva az sem öli halomra az embereket, még annyira sem, mint a covid. Egyszeri (kétszeri) kitettségről van szó, így az is valószínűtlen, hogy hosszútávon okoz bármit, mint az éveken, évtizedeken keresztül bevitt gyógyszerek, kemikáliák. És a plusz érvem mellette az, hogy így másokért sem kell annyira aggódnom, nem dől ki időszakosan mindenhonnan az emberek fele, nem akadozik az ellátás, és végre mehet mindenki, ahová akar.

2021. júl. 27. 14:17
 39/138 anonim ***** válasza:
29%

Én is oltott vagyok, viszonylag fiatal (28).

A teljesen egészséges ember igen ritka, ha egyáltalán van. Nem értem, hogy miért verik a mellüket az egészséges (vagy magukat annak tartó) emberek.

Lidlipú, nem tudom, hogy rendszeres laborvizsgálatok, egyéb rutin szűrővizsgálatok alapján mondod-e, hogy ennyire egészséges vagy, emellett gondolom a hétköznapokban semmi tüneted, ritkán fáj a fejed, nem fájdogál a hátad, nincs gyenge refluxod sem, nem köhögsz soha hetekig és még sorolhatnám.

Mellesleg sok alapbetegség nem rizikófaktora a COVID-nak.

Illetőleg a teljesen egészségesség nem érdem, hanem szerencse. Akkor is, ha egy teljesen egészséges ÉS egészséges életmódot élő egyén ezt nem tudja elképzelni.

Nagy általánosságban nem a túl gyenge immunrendszer szokott gondot okozni, hanem a túl erős, nem megfelelően kontrollált vagy hiba miatt nemcsak a beteg sejteket támadó immunválasz. Ha pár cikket, orvos válaszol oldalt, immunbetegek által írt blogot elolvastok a témában, erre rájöttök.

A családban VOLT Medrolt szedő és most is van, más emberke. A Medrol kortikoszteroid, immunrendszert gyengítő hatása is van. Ennek ellenére sem az orvosok nem mondták nekik, hogy vigyázzanak, mert a gyakorlatban fogékonyabbak lesznek a fertőzésekre, se nem tapasztalták ezt...

Szervátültetés után közvetlenül vagy kemény autoimmun betegségben tényleg adnak annyi immunszuppresszáns, ami mellett már ténylegesen vigyázni kell.

A COVID-ban is a túl erősre sikeredett immunválasz küldi az embert lélegeztetőgépre.

Egyébként az "erős" immunrendszer sem érdem, hanem genetikai adottság.

Senki se állítja azt, hogy a védőoltások 100% hatékonyságúak.

Viszont mennyi, de mennyi betegséget fogtunk már vissza oltásokkal.

A COVID-nál is az a helyzet, hogy az oltott esetleg beteg lesz, esetleg fertőz, az oltatlan esetleg NEM lesz beteg, esetleg nem fertőz....

2021. júl. 27. 14:44
 40/138 anonim ***** válasza:
82%

38! Van pár ismerősöm, aki ezzel tudna vitatkozni, de ezek nem kerülnek bele a statisztikába.

Én sem az oltás ellen nem vagyok se mellette, szerintem döntsön mindenki a saját életéről úgy, ahogy akar.

Én attól kapok agyf.szt, amikor látom, hogy annyira jól működik a propaganda, hogy a 2 "tábor" egymásnak esik ahelyett, hogy az eszét használná.

"Oszd meg és uralkodj!"

2021. júl. 27. 14:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!