Milyen jövő vár ránk, oltatlan emberekre? Tényleg megtehetik azt, hogy ellehetetlenítik az életünket?
Milyen jövő várna? Természetes szelekció.
Èn még nem vagyok 20 èves. Szerencsére a vírus se fenyeget komoly mértékben,ha elkapom(ajaj,mindjárt jönekk,hogy de igen,te is meghalhatsz mert egészséges fiatalok is az életüket vesztik,stb
Oké,de ez olyan kis százelék,hogy ennyi erővel egy zongora is rám eshetnd az utcán)
Szóval emiatt nem vagyok rászorulva,hogy egy 3.fázisban levő vakcinát beadassak magamnak.
De biztos én gondolom rosszul,és ezért kell majd remeteként élnem.
Én kérek elnézrst,hogy vakcina nélkül is le tudom győzni a betegséget.(sőt,már januárban át is estem rajta)
De nem baj,majd fiataléveimet akkor fekete bárányként élem. Általában egy vakcinát az ember azért vesz fel,hogy megóvja magát betegségektől. Nem azért,hogy kapjon egy idióta kártyát,persze sokak szerint ez teljesen normális.
A jövőt nem tudom.
Nem akarok pesszimista lenni,de itthon sok ember már-már tapsol a korlátozásoknak és szerintük rendben is van.
Míg pl. Görögországban,Franciaországbam ezért tüntettek,de hát itthon ilyen nincs.
Szomorú,hogy még a 21.századi Európában is itt tartunk,hogy embereket megkülönböztetni menő és aki máshogy mer gondolkodni az már idióta.
"Szomorú,hogy még a 21.századi Európában is itt tartunk,hogy embereket megkülönböztetni menő és aki máshogy mer gondolkodni az már idióta."
Ha a máshogy gondolkodásoddal másokat veszélyeztetsz, akkor ez elég magától értetődő, nemde?
Kit veszélyeztetnék?
Aki így érezte magát,már beoltatta magát,nemde?
Akkor neki elvileg semmi komoly baja nem lehet.
Mellesleg az oltott is tud fertőzni,többek között ezért is robbant be Izraelben a 4. hullám.
"Kit veszélyeztetnék?"
Közvetve mindenkit, akinek bármilyen indokkal is használnia kéne az egészségügyet. Hisz minél több súlyosabb lefolyású fertőzött terheli le az egészségügyet, annál kevesebb lesz a kapacitás minden másra.
"Èn még nem vagyok 20 èves. Szerencsére a vírus se fenyeget komoly mértékben"
19 éves unokaöcsém 2 hétig volt kórházban. Nem halt meg, de olyan most a tüdőröntgenje mint egy 70 éves papinak. Sportolt. Most 3 perc séta után fullad. 19 éves bammeg!!!
Jól van kérdező. Nincs ezzel baj, hogy beleszrsz a közösségbe, de akkor ne akarj ebben élni és élvezni az előnyeit. Költözz ki szépen tanyára és ne találkozz senkivel. Boltban sem akarlak látni. Még közúton sem.
Gusztustalan vagy. Kihasználod az előnyöket, de amikor neked kellene tenned valamit a többiekért, elsunnyogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!