Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Maszkot csak oltatlanok...

Maszkot csak oltatlanok hordanak még?

Figyelt kérdés

2021. júl. 5. 17:36
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
85%
Ők se
2021. júl. 5. 17:39
 2/48 anonim ***** válasza:
94%
Neem, én oltatlan vagyok és nem hordom. Az hordja már csak aki akarja.
2021. júl. 5. 17:41
 3/48 anonim ***** válasza:
60%

Az oltottak,

de ők önszántukból :D

2021. júl. 5. 17:42
 4/48 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem jelenleg igen, de nagy összegben mernék fogadni rá, hogy szeptember 1-jével jön vissza a régi, bezárt világ, a kérdés csak az, hogy kivétel nélkül mindenkinek, vagy - ahogy normális lenne - csak az oltatlanoknak.

Amúgy orrvérzésig tesztelni kellene, oltani kellene nonstop Pfizerrel meg Modernával, és nyitva kellene maradni... de ez szerintem kb. olyan hiú ábránd, mint az, hogy Magyarországon még az én életemben (1982-ben születtem) legyen euró, meg olyan világ, mint tőlünk akár csak eggyel is nyugatabbra, azaz Ausztriában.

2021. júl. 5. 17:43
 5/48 anonim ***** válasza:
69%

"orrvérzésig tesztelni kellene, oltani kellene nonstop Pfizerrel meg Modernával"

Szerintem ezt döntse el mindenki maga :D

2021. júl. 5. 17:46
 6/48 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem pont, hogy nem. Az oltatlanok jó része azért nem oltatja magát, mert nem hisz a vírusban, vagy úgy van vele, hogy nem veszélyes, ergó nem fogja hordani.
2021. júl. 5. 17:57
 7/48 A kérdező kommentje:
Első: kb 10 embert láttam ma maszkban.
2021. júl. 5. 17:58
 8/48 Andizsuzsi ***** válasza:
47%
Olyan helyen, ahol nagyobb tömegű ember van (pl bevásrlóközpont) és is hordom, oltott vagyok. Megvan rá az okom, amiért oltottként sem szeretném elkapni és hazavinni.
2021. júl. 5. 18:00
 9/48 anonim ***** válasza:
67%
8-as de te is olyan okos vagy, hogy azt hiszed. ha RAJTAD van a maszk, akkor nem kapod el xddddddddd. Kevesebb eséllyel adod tovább, azt ennyi, attól, ha valaki a képedbe prüszköl, ugyanúgy elfogod kapni.
2021. júl. 5. 18:02
 10/48 anonim ***** válasza:
31%

"Szerintem ezt döntse el mindenki maga :D"

Őszintén, ha szeptembertől csak titeket zárnak be, pont nem érdekelne, de mivel minket is bezárnak majd ugyanúgy, így k*rvára nem a magánügyed.

2021. júl. 5. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!