41/48 anonim válasza:
Szociális intézményben, kórházakban mindenkinek továbbra is kötelező. Munkahelyen nálunk csak annak kötelező aki nincs beoltva. Minden máshol senkinek nem kötelező. Legalábbis én így tudom.
42/48 anonim válasza:
Gyógyszertárakban is kötelező állítólag, mivel egészségügyi intézmény.
Logikát meg nem értem, hisz egy beteg emberrel a Tesco-ban is találkozhatok, nemcsak a kórházban és a gyógyszertárban.
Ez is már csak egy h..lye látszat intézkedés, hogy azért megmutassák, hogy mégis kinek a kezében van a hatalom.
43/48 A kérdező kommentje:
42# Anyum ma volt patikában,nem kellett maszk.
2021. júl. 6. 21:36
44/48 anonim válasza:
Én se voltam még sohasem ennyire ritkán és enyhén náthás, mint amióta hordani rordani kellett, viszont alig zavart, nos akkpr ellenérv?
45/48 anonim válasza:
Nem tudom miért pontoztatok le #41-es voltam. Csak leírtam a tényeket. Jó nagy suttyó volt aki lepontozott, vérbeli ratyi 😂
46/48 anonim válasza:
Biztos azért, mert leírtad h aki oltott, annak nem kell hordania, és ez mekkora diszkrimináció. :D Megsúgom, járványhelyzet van, éppen emiatt nem az.
47/48 anonim válasza:
Naja, de nem én találtam ki vazze, csak írtam 😂😂😂
48/48 anonim válasza:
Hát nem tudom, nálam is ott lapul a táskában. Maszk nélkül egyszerűen úgy érzem, mintha pucéran mennék be a boltba. Őrület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!