Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Maszkot csak oltatlanok...

Maszkot csak oltatlanok hordanak még?

Figyelt kérdés

2021. júl. 5. 17:36
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
20%
Nem a tűtől félsz, nyomi, hanem magától az oltástól. Rettegsz, hogy beléd kerül. Rettegj csak.
2021. júl. 5. 18:43
 22/48 anonim ***** válasza:
68%
Én nem rettegek, szimplán csak nem kérem. De örülök, hogy te jobban tudod én mit és hogy érzek :D
2021. júl. 5. 18:45
 23/48 Andizsuzsi ***** válasza:
47%

"8-as de te is olyan okos vagy, hogy azt hiszed. ha RAJTAD van a maszk, akkor nem kapod el xddddddddd."

Mindig elgondolkodok az ilyen válaszokon, hogy vajon mi frusztrálhatja ennyire a válaszolót. Be vagyok oltva, hordok maszkot. Az orvosi maszk kb 50%-kal kevesebb vírust enged belélegezni, mintha anélkül lennék. Ennyit tudok tenni, illetve távolságot tartani, hogy ne prüszköljenek a képembe. És? Miért okoz ez gondot vajon azoknak, akik nem hordanak?

2021. júl. 5. 18:51
 24/48 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy meg ja, ki a f*szt érdekel, hogy ki van beoltva, és ki nincsen? Ez is csak a gyűlöletkeltés miatt megy, hogy HEH a beoltottak voltak olyan jófejek, hogy "kinyitották" nekünk az országot, szóval, aki nincs beoltva tudja azért, hogy rohadjon meg. Amúgy én azt nem értem, hogy a táncos, zenés eseményekre miért kell még mindig védettségi igazolás? Ja, talán azért, mert mostmár csak azt a réteget kell beoltatni, mivel abba a rétegbe tartozók közül nincsenek még beoltva a legtöbben. Szánalmas ez az egész... Nem, nem kötelező, de addig, míg nem tesszük meg, szopni fogunk. Szép világot élünk. De azért sem fogom magamat beoltani, majd jönnek úgyis helyettem a valódi mártírok ebben a rétegben, úgyhogy nekem, mint hazaáruló oltásellenes k*cs*g nem kell beoltatnom magam :DDD

Azt hozzáteszem, hogy már rég beoltattam volna magam, ha nem ilyen feltűnően "kényszerítenék" rá az embert, de ehhez egy kicsit elkéne tudni gondolkodni, hogy miért gondoljuk így páran.

Én már elhiszem, hogy létezik ez a koronavírus, de aki bevan oltva, miért kell féljen, aki meg nincs, az miért nem dönthet a saját sorsáról? Miért nem mehetünk szabadon oda, ahova szeretnénk? Miért van ránk kényszerítve, hogy oltassuk be magunkat? Hát nincs jogunk bevállalni a kockázatot? Azt sem lehet mondani, hogy az oltatlanok miatt megy tovább a vírus, mert az oltottak is ugyanúgy hordozzák, de ők ugyebár oltottak, ők megnyugodhatnak xDDD esküszöm sírok ezen a szégyen világon

2021. júl. 5. 18:55
 25/48 anonim ***** válasza:
23%
Ma már szerintem keveredik az egész dolog a magyarok szabálykövetési módjából ítélve...
2021. júl. 5. 20:10
 26/48 anonim ***** válasza:
50%

1. Immunrendszert jelentősen gyengítő kezelést kapók (durvább autoimmun betegség, szervátültetés után, csontvelőtranszplantáció után, esetleg egyes típusú kemoterápiák és tuti nem soroltam fel mindet)

2. Aki oltatlan, de társadalmi felelősséget vállal vagy valamelyik közeli ismerőse kórházban dolgozik és hozza a rémsztorikat (mint volt munkatársam)

3. Aki óvatos

4. Aki tapasztalta, milyen jó sokkal ritkábban és enyhébben náthásnak lenni, én például ezért hordanám ősztől minimum

2021. júl. 5. 22:16
 27/48 anonim ***** válasza:
42%
Mi biztos nem hordjuk.
2021. júl. 5. 23:00
 28/48 anonim ***** válasza:
29%

Én hordom. Nem magamat féltem, hanem a szeretteimet, sajnos az ismerősi körömben több ember is elvesztette a covid miatt a hozzátartozóját. Apukám idős, Anyukámnak van egy betegsége, nem szeretném, ha elkapnák, hiába vannak beoltva mindannyian vigyázunk. Nem rettegünk, csak vigyázunk.

Amúgy én azt nem értem, hogy miért zavar bárkit ha én hordom?

Én még szexinek is tartom a saját maszkomat, fekete az egész, vakító kékek a szemeim, szóval még jól is áll. :D

2021. júl. 5. 23:23
 29/48 anonim ***** válasza:
44%

A tesco-ban volt egy fiatal pénztáros lány, akin ilyen fekete maszk volt, és tényleg nagyon dögös volt benne.

Azt hiszem neki is kék szeme volt.

2021. júl. 6. 09:53
 30/48 anonim ***** válasza:
45%
Mi oltatlanok, még akkor sem nagyon hordtuk amikor mindenhol kellett.
2021. júl. 6. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!