Egy dologért oltattam, hogy végre eldobhassuk a maszkot, nagyon rühelltem és idegesített. Előtte se vittem túlzásba a viselését, ott hordtam, ahova nem engedtek be nélküle, utcán meg max állon míg kötelező volt.
2021. júl. 6. 15:07
32/48 anonim válasza:
Én be vagyok oltva, de üzletbe ugyanúgy felveszem. Az sem zavar, h laposföldhívő oltásellenesnek néznek - sz*rok rá.
2021. júl. 6. 15:23
33/48 anonim válasza:
En oltottkent is hordom. Sajnos a sok maszkot nem hordo miatt megint johetnek vissza a korlatozasok. Ti akartatok.
2021. júl. 6. 16:53
34/48 anonim válasza:
"nem bizol a sajat immunrendszeredben"
Ezt mondd azoknak az olimpikonoknak, akik meghaltak a virusban.
2021. júl. 6. 16:57
35/48 anonim válasza:
Attól mert valaki olimpikon még az immunrendszere lehet rosszul működő(ki tudja miket nyomnak magukba meg lehet stresszelnek sokat)..akik bíznak magukban azok okkal teszik hidd el, mindenki magát ismeri a legjobban..
2021. júl. 6. 17:19
36/48 anonim válasza:
De he csak ezen múlna tenyleg... a magyarok kb 80%-anak van vakami baja. Rengeteg a kronikus beteg. Szerintem ők biztos nem szivesen talalkoznak a virussal. Lehet legyozik lehet nem. Halt meg fiatalabb, es tobb 50-60 koruli ismerosunk is a virustol. Persze, ők a kisebbseg, mert 30.000 fő nem sok. De ez pont egyenlő 30.000 gyászoló családdal.
2021. júl. 6. 18:50
37/48 anonim válasza:
Nekem csak azt indokoljátok már meg, hogy most miért lett ekkora baj ha valaki felveszi azt a rohadt maszkot?
MIÉRT BAJ? Kit zavar vele? Komolyan kérdezek mindenkit.
Miért kell azért kinézni, mert rajtam maszk van?
2021. júl. 6. 18:52
38/48 anonim válasza:
Mert mindenki full de kemény most maszk nelkul, virus sincs, ha van is, az egyenlo a nathaval..
Nagy valoszinuseggel ennek ket kimenetele lesz. Most engedik elni a nepet, meg Orbannak kell mindenkinek a szavazata.
Oktohertol pedig jonnek a lezarasok:
1)mindenki szamara
2) az oltatlanok szamara. Ugy gondolom, hogy osztol aki oltott tobb mindenben vehet reszt, konnyebben utazhat, mint aki nem. De varjuk ki a veget...
2021. júl. 6. 18:59
39/48 anonim válasza:
Pl. van valami iszonyatosan súlyos betegséget? Ha nincs, mitől rettegsz? Ha be vagy oltva, akkor meg pláne mitől félsz? Nem azért oltattad be magad, hogy ne legyél beteg, állítólag? Vagy már az oltásban se bízol?
Engem nem zavar, hogy rajtad a maszk, viszont ezzel azt mutatod a külvilág felé, hogy egy félelemtől, agyilag átmosott ember vagy, aki imádja a szájkosarat magán hordani egész évben önként és dalolva. Nem a szájkosár fog megóvni téged a baciktól,vírusoktól, hanem az immunrendszered. Azzal pedig nem segítesz az immunrendszerednek, hogy a szádon van a maszk.
2021. júl. 6. 19:00
40/48 anonim válasza:
#37-es, azért mert a magadfajta barmok miatt lehetett bevezetni azt is, hogy a kihalt utcán is hordjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!