Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen jövő vár ránk, oltatlan...

Milyen jövő vár ránk, oltatlan emberekre? Tényleg megtehetik azt, hogy ellehetetlenítik az életünket?

Figyelt kérdés
Ti mit fogtok csinálni, Sorstársak?

2021. júl. 26. 22:36
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/138 anonim ***** válasza:
15%
Hogyan???
2021. aug. 1. 14:09
 132/138 anonim ***** válasza:
29%
Bárhol. Iskola (ha még tanulsz), munkahely, hobbi, társkeresők, stb. Kit keresel amúgy? Párt, vagy barátokat?
2021. aug. 1. 14:27
 133/138 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként tényleg jó ötlet lehet az állattartás is.
2021. aug. 1. 14:28
 134/138 anonim ***** válasza:
53%
Is is
2021. aug. 1. 14:45
 135/138 anonim ***** válasza:
84%
De tényleg elég sok opció van. Hobbi esetleg? Ott is lehet ismerkedni?
2021. aug. 1. 14:57
 136/138 valaki : ***** válasza:
77%

Abban van szerintem igazság, hogy azért nem kell félni, mert más meghalt. Valóban legtöbben olyanok voltak, akiknek tényleg nem lett volna sok hátra, de volt olyan is, akinek meg igen és tényleg elvitte a koronavírus. Nekem egy 56 éves, csak cukorbeteg ismerősöm halt bele. Viszont így sem rettegek magam miatt, mert egyszerűen nem szeretnék rettegni, őszintén mondom nem érdekel. Egy ráktól vagy cukorbajtól jobban félek. Az nem pár nap alatt visz el, mint a koronavírus, hanem hosszú, szomorú évek alatt. A cukorbetegség meg nagyon nehéz, életre szóló nyűg, inkább 400 koronavírus, mint az, minden tiszteletem annak, aki ezzel él, igazi harcosok.

Az meg, hogy másokat megfertőzök, szintén érdektelen nálam. Szándékosan senkit nem szeretnék, én jóval a koronavírus előtt is vigyáztam, hogy betegen nem menni sehova vagy pedig ha muszáj volt, elkülönülni amennyire lehet. Legtöbbször nem voltam orvosnál, nem tudhattam sose, hogy mi bajom pontosan. És egyszer volt egy vírusfertőzésem, ami extrémpara volt, más tünete nem volt mint hogy megtámadott valamit a fülekben és nem tudtam lábraállni, mert eldőltem. Egy hétig. A lappangási idő alatt átadtam egy barátomnak is. Ez volt vagy 10 éve, ha ugyan ezzel megfertőzök egy öreget, lehet meghal, nem csak nevet magán, hogy jé, robotzsaru. Ezzrl az erővel bárkit kinyírsz, ha kiteszed a lábad. Marhaság.

Ó, és én be vagyok oltva, előre közlöm, de a rettegőket meg kell érteni, de azt nem lehet megérteni, aki az oltástól fél??? Az hülye, persze, csak a lélegeztetőgéptől lehet félni??

Féljen mindenki attól ami tetszik, akár a koronától, akár az oltástól, de nem kell egymást szekálni. Tartsa mindenki tidzteletben a másik félelmeit, meg azt is, ha egyáltalán nem fél.

2021. aug. 2. 18:29
 137/138 anonim ***** válasza:
100%
Én beoltattam magamat, de én is szívesen lennék remete xD. Szimplán nem értem az intézkedéseket, pl. ez szerintem is szánalmas, hogy valamely foglalkozásoknál kötelezően be kell oltatnia magát valakinek, nem ülhetsz be egyetemi előadásra stb. (itthon talán még nincs ilyen, de külföldön már igen).
2021. aug. 2. 18:36
 138/138 valaki : ***** válasza:
78%
Az egyetemi kollégium feltétele már itt is a védettségi igazolvány. És egyébként elég sokan be vagyunk már oltva, korábban arról volt szó, hogy ez elég, hogy ne hullámozzunk többet. Most meg itt a negyedik hullám lassan. Oké, megértem, hogy változik, meg ilyesmi (bár érdekes, hogy az oltások előtt volt az original vírus, a vulhani, aztán amint lettek oltások, azóta kétpercenként van egy új variáns), de akkor meg mi lesz? Havonta megyünk oltásra (és nem, nincs olyan szó, hogy oltakozni) vagy akkor már ez lesz örökre, nyáron szabadság, szeptemberben vírus. Azért kéne szerintem már nem törődni ezzel, aki fél vagy veszélyeztetett, oltasson, vigyázzon magára, ne menjen sehova, ha úgy gondolja. És nem, ez nem kicseszés vele szemben, mert ha megint mindenki otthon fog rohadni, ugyanúgy nem mehet sehová a veszélyeztetett, az ő élete tkp. nem változik, arról meg szerintem valahol a második hullám végén, mikor már be is harangozták a harmadikat, letett mindenki, hogy ha összefogunk, meg "vigyázunk egymásra" akkor majd a csúf vírust szépen legyőzi az igaz szeretet és a barátság, mint a Disney mesékben.
2021. aug. 3. 13:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!