Milyen jövő vár ránk, oltatlan emberekre? Tényleg megtehetik azt, hogy ellehetetlenítik az életünket?
Abban van szerintem igazság, hogy azért nem kell félni, mert más meghalt. Valóban legtöbben olyanok voltak, akiknek tényleg nem lett volna sok hátra, de volt olyan is, akinek meg igen és tényleg elvitte a koronavírus. Nekem egy 56 éves, csak cukorbeteg ismerősöm halt bele. Viszont így sem rettegek magam miatt, mert egyszerűen nem szeretnék rettegni, őszintén mondom nem érdekel. Egy ráktól vagy cukorbajtól jobban félek. Az nem pár nap alatt visz el, mint a koronavírus, hanem hosszú, szomorú évek alatt. A cukorbetegség meg nagyon nehéz, életre szóló nyűg, inkább 400 koronavírus, mint az, minden tiszteletem annak, aki ezzel él, igazi harcosok.
Az meg, hogy másokat megfertőzök, szintén érdektelen nálam. Szándékosan senkit nem szeretnék, én jóval a koronavírus előtt is vigyáztam, hogy betegen nem menni sehova vagy pedig ha muszáj volt, elkülönülni amennyire lehet. Legtöbbször nem voltam orvosnál, nem tudhattam sose, hogy mi bajom pontosan. És egyszer volt egy vírusfertőzésem, ami extrémpara volt, más tünete nem volt mint hogy megtámadott valamit a fülekben és nem tudtam lábraállni, mert eldőltem. Egy hétig. A lappangási idő alatt átadtam egy barátomnak is. Ez volt vagy 10 éve, ha ugyan ezzel megfertőzök egy öreget, lehet meghal, nem csak nevet magán, hogy jé, robotzsaru. Ezzrl az erővel bárkit kinyírsz, ha kiteszed a lábad. Marhaság.
Ó, és én be vagyok oltva, előre közlöm, de a rettegőket meg kell érteni, de azt nem lehet megérteni, aki az oltástól fél??? Az hülye, persze, csak a lélegeztetőgéptől lehet félni??
Féljen mindenki attól ami tetszik, akár a koronától, akár az oltástól, de nem kell egymást szekálni. Tartsa mindenki tidzteletben a másik félelmeit, meg azt is, ha egyáltalán nem fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!